روزنامه گردی دیدبان تاریخ۳ مهر ۱۳۵۹؛

اطلاعیه دادستانی کل انقلاب: فروشندگان و خریداران بنزین در گالن یا هر ظرف دیگر تحت تعقیب قرار خواهند گرفت

نبرد شدید ایران و عراق همچنان ادامه دارد و ایران ارتش عراق را در چند جبهه محاصره کرد. این خبر تیتر یک شماره امروز پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۵۹ روزنامه کیهان در سومین روز جنگ است. این صفحه کیهان تماما اخبار جنگ است از جمله اینکه، ۸۰ تانک عراق در ۱۲۰ کیلومتری اهواز نابود شد و ۲۰۰ سرباز عراقی با شعار درود بر خمینی خود را تسلیم کردند. امام هم ارتش وملت عراق را به قیام دعوت کرده و قوای ایران مزدوران عراق را در مرزهای سرپل ذهاب محاصره کرده و همچنین تاسیسات نفتی فاو و دو پاسگاه عراقی منهدم شد. خبرها حاکی از دستگیری ۴ آمریکایی به همراه عده ای سرباز عراقی است. کیهان از قطع صدور نفت خام عراق خبر داده و اینکه خلبانان ایرانی چگونگی بمباران پایگاه‌های عراق را فاش کردند در ضمن ۱۷ جنگنده عراقی هم در حمله به تاسیسات اقتصادی ایران سرنگون شدند. خبر دیگر هم به عدم توزیع نفت، بنزین و گازوئیل برای مصرف خصوصی برای امروز و فردا در کل کشور است.

اطلاعیه دادستانی کل انقلاب: فروشندگان و خریداران بنزین در گالن یا هر ظرف دیگر تحت تعقیب قرار خواهند گرفت

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ نبرد شدید ایران و عراق همچنان ادامه دارد و ایران ارتش عراق را در چند جبهه محاصره کرد.

این خبر تیتر یک شماره امروز پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۵۹ روزنامه کیهان در سومین روز جنگ است.

این صفحه کیهان تماما اخبار جنگ است از جمله اینکه، ۸۰ تانک عراق در ۱۲۰ کیلومتری اهواز نابود شد و ۲۰۰ سرباز عراقی با شعار درود بر خمینی خود را تسلیم کردند.

امام هم ارتش وملت عراق را به قیام دعوت کرده و قوای ایران مزدوران عراق را در مرزهای سرپل ذهاب محاصره کرده و همچنین تاسیسات نفتی فاو و دو پاسگاه عراقی منهدم شد. خبرها حاکی از دستگیری ۴ آمریکایی به همراه عده ای سرباز عراقی است. کیهان از قطع صدور نفت خام عراق خبر داده و اینکه خلبانان ایرانی چگونگی بمباران پایگاه‌های عراق را فاش کردند در ضمن ۱۷ جنگنده عراقی هم در حمله به تاسیسات اقتصادی ایران سرنگون شدند. خبر دیگر هم به عدم توزیع نفت، بنزین و گازوئیل برای مصرف خصوصی برای امروز و فردا در کل کشور  است.

اما اطلاعیه دادستانی کل انقلاب مبنی بر اینکه فروشندگان و خریداران بنزین در گالن یا هر ظرف دیگر تحت تعقیب قرار خواهند گرفت یکی از خبرهای امروز کیهان است که متن این خبر به شرح زیر می باشد؛

IMG_20260925_100231_846

در رابطه با ازدحام مردم در جایگاه‌های فروش بنزین جهت خرید بنزین و عرضه آن در گالن توسط برخی فروشندگان جایگاهها، این اطلاعیه از سوی دادستانی کل انقلاب انتشار یافت؛

بدینوسیله به کلیه مراکز فروش بنزین اخطار می گردد به هیچ وجه به افرادی که با گالن یا سایز ظروف دیگر به جایگاهها مراجعه کنند حق فروش بنزین را نداشته و متخلفین از این امر تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.

در این مورد بر ملت شریف ایران است ضمن نظارت بر کار جایگاهها چنانچه در رابطه با ذخیره نمودن بنزین در منازل، انبارها یا سایر اماکن دیگر اطلاعاتی دارند سریعا به دادستانی انقلاب تهران یا کمیته ها، سپاه پاسداران یا نیروهای انتظامی اطلاع داده ‌و از اجرای این عمل ضد انقلابی جلوگیری نمایند.

IMG_20260925_100231_544

همچنین کلیه قوای انتظامی موظفند ضمن نظارت دقیقی که بر این امر می نمایند سریعا در مورد اطلاعاتی که افراد در مورد این اقدام ضد انقلابی در اختیارشان می گذارند ترتیب اثر داده و افراد متخلف را دستگیر و تحویل دادستانی نمایند.

روابط عمومی دادستانی کل انقلاب

تهیه و تنظیم:مصطفی رحیمی مشکله

 

 

ارسال نظر