تلاش برای دستگیری دیگر متهمان پرونده قتل محیطبان خاییز
فرمانده انتظامی بهبهان از دستگیری قاتل محیطبان منطقه خاییز خبر داد.

به گزارش سایت دیدهبان ایران، سرهنگ منصور سیلاوی امروز پنجشنبه ۱۵ خرداد گفت: در پی قتل محیطبان منطقه حفاظت شده خاییز بهبهان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، کارآگاهان مجرب پلیس آگاهی استان خوزستان و شهرستان بهبهان به سرعت برای شناسایی قاتل یا قاتلان تحقیقات علمی را آغاز کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بهبهان گفت: ماموران پلیس با انجام روشهای نوین کشف جرم، موفق به شناسایی قاتل محیطبان شدند و پس از هماهنگی با مرجع قضایی، در یک عملیات ضربتی و کاملا غافلگیرانه او را در استان همجوار دستگیر کردند.
سرهنگ سیلاوی با اشاره به اعتراف صریح متهم مبنی بر قتل محیطبان اضافه کرد: اسلحه و تجهیزات مقتول در محل اختفای قاتل کشف شد و تلاش برای دستگیری دیگر متهمان پرونده ادامه دارد.