کد خبر: 235643
A

افزایش دما و وزش باد، خطر آتش‌سوزی را جدی کرده است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان، به مردم و گردشگران هشدار داد که به دلیل افزایش دما و وزش بادهای شدید، از روشن‌کردن آتش در طبیعت خودداری کنند و تأکید کرد که این اقدام برای حفاظت از منابع طبیعی استان و جلوگیری از خسارات جبران‌ناپذیر ضروری است.

افزایش دما و وزش باد، خطر آتش‌سوزی را جدی کرده است

به گزارش  سایت دیده‌بان ایران، بهزاد شریفی‌پور، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان با تأکید بر شرایط آب و هوایی استان، اظهار کرد که با توجه به افزایش بی‌سابقه دما و وزش بادهای شدید، بویژه در ساعات بعدازظهر، شرایط برای وقوع حریق در مراتع و عرصه‌های طبیعی بسیار مساعد شده است.

وی افزود که وزش باد می‌تواند به گسترش سریع آتش کمک کند و کنترل آن را بسیار دشوار سازد. کوچک‌ترین بی‌احتیاطی در این شرایط می‌تواند منجر به بروز آتش‌سوزی‌های گسترده و نابودی بخش‌های بزرگی از طبیعت استان شود.

شریفی‌پور از عموم مردم و گردشگران خواست که برای جلوگیری از این خطر جدی، نهایت دقت را به کار گیرند و از روشن کردن آتش در طبیعت به‌طور جدی خودداری کنند.

او همچنین تأکید کرد که رها کردن خاکستر داغ یا ته سیگار در طبیعت، می‌تواند به سرعت باعث وقوع حریق شود و هدف از صدور این هشدار، حفاظت از منابع ملی و جلوگیری از خساراتی است که جبران‌ناپذیر خواهند بود.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر