کد خبر: 249633
A

احتمال بارش باران در ایران در اوایل هفته آینده

محمد اصغری، کارشناس هواشناسی گفت: پدیده «پر ارتفاع جنب حاره‌ای» عامل اصلی بی‌بارشی در خاورمیانه است. به زبان ساده، این رویداد جوی مانند یک سقف نامرئی در لایه بالایی جو عمل کرده و مانع صعود رطوبت و تشکیل ابر می‌شود.

احتمال بارش باران در ایران در اوایل هفته آینده

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی گفت: پدیده «پر ارتفاع جنب حاره‌ای» عامل اصلی بی‌بارشی در خاورمیانه است. به زبان ساده، این رویداد جوی مانند یک سقف نامرئی در لایه بالایی جو عمل کرده و مانع صعود رطوبت و تشکیل ابر می‌شود.

وی افزود: وقتی این سامانه در فضای کشور حاکم باشد، آسمان صاف می‌ماند و بارندگی رخ نمی‌دهد. کاهش انتقال رطوبت از سمت مدیترانه، اقیانوس هند و دریای سرخ، در کنار تشدید پدیده تغییر اقلیم، بی‌بارشی را در پاییز ۱۴۰۴ تقویت کرده است. این شرایط پیش‌آمده موقتی و گذرا نیست.

او ادامه داد: از اوایل هفته آینده باید منتظر نفوذ موج جدیدی از بارش‌ها باشیم.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر