کد خبر: 250955
A

کوره‌های آجرپزی در اراضی جمکران باید ساماندهی شوند

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان قم گفت: کوره‌های آجرپزی در اراضی جمکران و مشکلات زیست‌محیطی و بهداشتی آن‌ها باید هرچه سریعتر ساماندهی شوند.

کوره‌های آجرپزی در اراضی جمکران باید ساماندهی شوند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، سیده مریم محمدی در جریان بازدید رئیس کل دادگستری و جمعی از مدیران استان از معضل کوره‌های آجرپزی و رهاسازی فاضلاب گفت: وجود کوره‌های آجرپزی در کنار مسجد مقدس جمکران که به دلیل پسماندسوزی و فناوری‌های قدیمی و یا حفر گودال و تخریب خاک، از منابع اصلی آلودگی آب، خاک و هوا به شمار می‌روند، به هیچ عنوان شایسته و زیبنده نیست. 

وی با بیان اینکه کوره‌های فعال آجرپزی سلامت محیط زیست و شهروندان را به مخاطره انداخته و کوره‌های تعطیل و راکد نیز منظر شهری را به شدت خدشه دار کرده‌اند، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی باید برای انتقال و ساماندهی این کوره‌ها که در حریم شهر قم قرار گرفته‌اند و اراضی پیرامون آن‌ها به شدت از بین رفته است، طرح ها پروژه‌های مناسب ارائه دهند. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم رهاسازی فاضلاب خام و آبیاری برخی زمین‌های کشاورزی در انتهای رودخانه قمرود از فاضلاب را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: حل و برطرف کردن این معضل، نیازمند عزم و اراده جدی دستگاه‌های مسؤول برای ساماندهی فوری آن است. 

وی در پایان بر لزوم برخورد قاطعانه با هرگونه تخلف زیست محیطی و ترک فعل دستگاه‌های اجرایی در این حوزه تأکید کرد و گفت: این اداره کل با تعامل و حمایت دادگستری استان، نظارت و پایش مستمر از معضلات و چالش‌های زیست محیطی را در جهت احقاق حقوق شهروندان ادامه خواهد داد و امیدواریم شاهد دستورات قاطع دستگاه‌های قضایی و نظارتی در این خصوص باشیم.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر