?>
کد خبر: 157275
A

نماینده مجلس: تعطیلی جمعه برای مسلمانان است، درباره پنج‌شنبه هم روایات زیادی داریم

محمدرضا صباغیان: روز گذشته کمیسیون اجتماعی مجلس مصوب کرد تا شنبه‌ها تعطیل شود. آیا روایاتی که بزرگان دین به ما گفته‌اند صحت ندارد؟ اگر صحت دارد چرا محافظه‌کاری می‌کنید؟ مگر نگفتند تعطیلی شنبه برای یهود و تعطیلی یکشنبه برای مسیحی‌ها و تعطیلی جمعه برای مسلمانان است. در خصوص روز پنج‌شنبه نیز روایات زیادی وجود دارد.

نماینده مجلس: تعطیلی جمعه برای مسلمانان است، درباره پنج‌شنبه هم روایات زیادی داریم

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ صباغیان از مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها به جای پنج‌شنبه انتقاد کرد و خواستار بازنگری در این زمینه شد.

محمدرضا صباغیان در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: روز گذشته کمیسیون اجتماعی مجلس مصوب کرد تا شنبه‌ها تعطیل شود. آیا روایاتی که بزرگان دین به ما گفته‌اند صحت ندارد؟ اگر صحت دارد چرا محافظه‌کاری می‌کنید؟ مگر نگفتند تعطیلی شنبه برای یهود و تعطیلی یکشنبه برای مسیحی‌ها و تعطیلی جمعه برای مسلمانان است. در خصوص روز پنج‌شنبه نیز روایات زیادی وجود دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: چندی دیگر پیشنهاد می‌دهند که تعطیلی جمعه‌ها لغو شده و شنبه و یکشنبه‌ها تعطیل شود برای نماز جمعه نیز نسخه‌ای خواهند پیچید. باید در مورد این موضوع شفاف‌سازی شود.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر