?>
کد خبر: 222938
A

توضیحات احمد خاتمی درباره مواضعش قبل و بعد از مذاکرات/ شهید رئیسی با یک تماس با همتای چینی، ۵ میلیون واکسن گرفت/ او رهبری را جانشین امام زمان می‌دانست

عضو فقهای شورای نگهبان، خداباوری و عمل صالح را راز محبوبت شهیدآیت الله رئیسی خواند و گفت: شهیدجمهور در عرصه داخلی، مردمی و مردم‌دار بود و در میدان خارجی به نظام مقدس جمهوی اسلامی عزت داد.

توضیحات احمد خاتمی درباره مواضعش قبل و بعد از مذاکرات/ شهید رئیسی با یک تماس با همتای چینی، ۵ میلیون واکسن گرفت/ او رهبری را جانشین امام زمان می‌دانست

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛سید احمد خاتمی در مراسم نخستین سالگرد شهادت سیدابراهیم رئیسی و شهدای خدمت در مصلی امام خمینی (ره) رشت اظهار کرد: شهیدجمهور عامل عمده عضویت دائم ایران در پیمان‌های شانگهای و بریکس بود؛ بیش از ۸۰۰ مذاکره رسمی با سران کشورهای جهان، شکل‌گیری ۲۵۰ تفاهمنامه، ۱۷۸ توافق نامه و ۱۲۱ قرارداد از اقدامات شهیدجمهور در طول ۳۳ ماه خدمت بود.

 وی بیان کرد: گفته می‌شد که ایران بعد از انقلاب اسلامی منزوی شده اما شهید رئیسی با این اقدامات نشان داد انقلاب اسلامی به فضل خداوند منزوی نیست و در جبهه جهانی فعال است.

وی با بیان اینکه برخی جهان را در آمریکا و اروپا خلاصه می‌کنند، افزود: تمام فکر ضد انقلاب خارج نشین، آمریکا و اروپاست، حال آنکه نظر امام راحل معمار کبیر انقلاب اسلامی این نبود که جهان آمریکا و اروپاست؛ سیاست امام خمینی (ره) ارتباط با همه جهان بود.

عضو فقهای شورای نگهبان با تاکید بر اینکه ما با شرق و غرب (غیر از آمریکا و رژیم صهیونیستی) روابط حسنه متقابل داریم، عنوان کرد: شهید جمهور این منطق را بیش از پیش زنده و احیاء کرد.

وی اضافه کرد: شهید رئیسی با جهان، چین و روسیه ارتباط برقرار کرد و تا آخر هم ادامه داد.

وی با اشاره به تبری رئیس جمهور از رژیم جلاد و آدم کش صهیونیستی اظهار کرد: بیش از ۱۲۰ هزار کودک به خاطر گرسنگی در آستانه مرگ هستند، این رژیم جلاد با حمایت آمریکا این جنایات را انجام می‌دهد.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان کرد: در خطبه‌های نماز جمعه مذاکره با آمریکا (مذاکره مستقیم) را محکوم کردم و گفتم مذاکره با آمریکا یعنی تسلیم؛ بعد که مذاکره غیرمستقیم با هدایت مقام معظم رهبری پی گرفته شد، گفتم این موضوع پیشینه و سابقه قرآنی دارد.

وی با اشاره به نامه ترامپ به مقام معظم رهبری با محتوی (مذاکره یا بمباران) و اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ نه مذاکره (مستقیم) و نه بمباران ادامه داد: اخیرا وزیرخارجه آمریکا گفت که ایران نباید حتی یک درصد غنی سازی داشته باشد که رهبر انقلاب هم فرمودند که این غلط های زیادی است؛ آمریکا حق یاوه‌گویی و عبور از خطوط قرمز نظام را ندارد و غنی سازی خط قرمز نظام است.

وی با بیان اینکه غنی سازی آینده انرژی دنیا را رقم می زند و از میان کاربردهای بسیار آن اعم از پزشکی، کشاورزی و برق؛ یکی هم بمب اتم است، اضافه کرد: ما با بمب اتم مخالفیم، از نظر شرعی و دینی هم سلاح کشتار جمعی ممنوع است اما این فناوری لازم و ملزوم توسعه است و به کوری چشم دشمنان فناوری داریم و هیچگاه از آمریکا دستور نگرفته و نمی‌گیریم و به دین اسلام عمل می‌کنیم.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به مذاکره (غیرمستقیم) با آمریکا ادامه داد: هیات مذاکره کننده که با کوله باری از تجربه در حال مذاکره غیرمستقیم هستند، بدانند که دشمن مذاکره را برای نابودی انقلاب می‌خواهد، شما برای حفظ انقلاب اجازه ندهید تا آمریکا از خط قرمز نظام عبور کند.

وی در ادامه با بیان اینکه شهید جمهور آیت الله رئیسی عمل صالح، زبانی صادق و صریح داشت، اظهار کرد: عمل صالح شهید جمهور حفظ، تثبیت و تقویت نظام اسلامی بود؛ این نظام به راحتی به دست نیامد و ۳۰۰ هزار شهید تقدیم انقلاب شده‌است.

وی با بیان اینکه شهید رئیسی یک راهبرد و یک عمل داشت، اضافه کرد: ولایت مداری نه ولایت شعاری، راهبرد شهیدجمهور بود؛ آنچنان که در عمل نشان داد و وی مقام معظم رهبری آیت الله العظمی امام خامنه‌ای را جانشین امام زمان (عج) می‌دانست.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان کرد: راهبرد ولایت مداری رئیس جمهور راهبرد ضروری روز کشور است؛ در طول ۴۷ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ولایت فقیه کشور را حفظ کرد و از این پس هم با ولایت فقیه است.

وی اظهار کرد: رئیسی با تمام وجود مردمی و خستگی ناپذیر بود، خستگی را خسته کرده بود و در حوادث پشت میز نمی نشست و وارد میدان می‌شد؛ پشت میزنشینی و دستوردادن هنر یک مسئول نیست، در متن جامعه باید حضور داشته باشد، بحران ها و بحران زدایی را تحقق ببخشد.

خاتمی بیان کرد: شهیدجمهور در طول ۳۳ سال از مسئولیت رئیس جمهوری یک میلیون شغل در کشور ایجاد کرد، بیکاری تک رقمی (هفت درصد) شد که در طول سال های انقلاب بی سابقه است.

وی با بیان اینکه شهیدرئیسی به مردم امید می‌داد و با تشریح اقدامات وی در زمان کرونا برای تهیه واکسن اضافه کرد: می گفتند واکسن بگیرید و بیان می شد که اف‌ ای تی‌اف (FATF) امضاء نکردیم به ما واکسن نمی‌دهند اما شهیدجمهور با یک تماس تلفنی با رئیس جمهور چین پنج میلیون واکسن گرفت؛ منطق شهیدرئیسی «ما می توانیم» بود.

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر