?>
کد خبر: 223298
A
فرمانده نیروی زمینی ارتش:

سامانه‌ مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است

ایرنا: فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه سامانه‌هایی برای مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده و در این عرصه بسیار موفق عمل کرده‌ایم، گفت: پهپادهای ارتش در سطوح راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی آماده‌اند و درصورت هرگونه خطا و تعرض احتمالی، با قاطعیت پاسخ خواهیم داد.

سامانه‌ مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، امیر سرتیپ کیومرث حیدری روز یکشنبه در حاشیه برگزاری طرح جامع کانون‌های ارزیابی و رشد سرمایه‌های انسانی نزاجا که در ستاد فرماندهی نیروی زمینی برگزار شد، گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران دارای ۲۳ گروه تسلیحاتی است که چرخه دفاعی این نیرو را تکمیل می‌کند.

وی افزود: در سال‌های اخیر، تصمیم قاطع و جدی اتخاذ شده است تا خود را برای ورود به عرصه جنگ‌های احتمالی آینده آماده کند. مصوبه‌ای از رهبر معظم انقلاب دریافت کرده‌ایم که به موجب آن، تسلیحاتی به نیروی زمینی وارد کنیم که دارای ویژگی منحصر به فرد دوربرد، هوشمند، و قابلیت شبکه‌سازی را داشته باشد بنابراین این اقدامات با قدرت و شدت ادامه دارد، به‌ویژه در زمینه شبکه‌محور کردن تسلیحات سرمایه‌گذاری بسیار خوبی در این حوزه انجام داده‌ایم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره پهپادها و انواع ریزپرنده‌های بدون سرنشین‌ها عنوان کرد: پهپادهای راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی، در این سه مقیاس به‌طور گسترده در نیروی زمینی مورد بهره‌برداری اطلاعات عملیاتی و انهدامی قرار می‌گیرند.

سرتیپ حیدری خاطرنشان کرد: به‌تازگی ورود گسترده‌ای به بحث ریزپرنده‌ها داشته‌ایم؛ هم در تولید و هم در به‌کارگیری و سازماندهی ریزپرنده‌ها. همچنین سامانه‌هایی برای مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است که در این عرصه بسیار موفق عمل کرده‌ایم بخشی از این فعالیت‌ها در تهران و بخشی دیگر در بازدیدهایی که در سیستان و بلوچستان انجام شد، به کارکنان و فرماندهان رونمایی و معرفی شد.

وی گفت: امروز، تمام نیروهای مسلح، به‌ویژه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با چشمانی بیدار و دست بر ماشه، و گوش به فرمان رهبری، آماده‌اند که به هر تهدیدی در هر سطحی پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده دهند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه افزود: درموضوع انسداد مرزها که مورد بازدید سردار ریاست ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت و مورد رضایت ایشان بود. ما ۱۰۳ کیلومتر دیوار نصب کرده و ۱۴۰ کیلومتر بستر دیوار را آماده کرده‌ایم. امیدواریم که طبق تعهدی که به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح داده‌ایم، تا پایان امسال انسداد مرز را به ۴۰۰ کیلومتر برسانیم. برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته و این انسداد مرز به‌صورت هوشمند و با حسگرهایی که در لبه فناوری هستند، این دیوار و مجموعه انسداد مرزی هوشمند به ما این امکان را می‌دهد که مراقبتی هوشمندانه از مرزهای کشورمان داشته باشیم.

سرتیپ حیدری در ادامه اظهار کرد: با توجه به تهدیدات دشمنان، نیروی زمینی را در قالب نیروهای مسلح بررسی کنید. همه نیروهای مسلح ما، به‌ویژه ارتش و بالاخص نیروی زمینی، با تمام وجود و چشمانی باز، تهدیدها را رصد می‌کنند. دست ما با هوشیاری روی ماشه است و گوش به فرمان مقام معظم رهبری و ملت بزرگوار هستیم، آسودگی خاطر داشته باشید که هرگونه تهدیدی اگر عملی شود، مبدا و مصدر تهدید در کسری از زمان با خاک یکسان خواهد شد. مردم بزرگوار ما باید این را بدانند که نیروهای مسلح به هر تهدیدی و به هر تهدیدکننده در هر سطح و مقیاس پاسخگو هستند.

پهپادهای ارتش در سطوح راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی آماده‌اند

فرمانده نیروی زمینی ارتش، گفت: ما پهپادهای خود را تهیه کرده و عزیزانمان را آموزش داده‌ایم. پهپادها در سطوح راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی آماده‌اند و اگر خدای ناکرده از زمین تعرضی صورت گیرد، با قاطعیت پاسخ خواهیم داد. تمام نیروهای مسلح برای این کار آمادگی کامل دارند و بارها توسط فرماندهان آمادگی خود را اعلام کرده‌اند. من نیز به‌عنوان فرمانده نیروهای زمینی، آمادگی خود را اعلام می‌کنم.

سرهنگ محمدرضا خسروی رئیس کانون ارزیابی و رشد سرمایه انسانی نیروی زمینی ارتش نیز در این مراسم اظهار داشت: در ارتش جمهوری اسلامی ایران از گذشته تاکنون بخش ارزیابی را داشتیم که سیستم محکم و قابل اتکایی بوده است. کانون های ارزیابی یک فرآیند است که در طی آن ما توانمندی‌ها و قابلیت‌های شخص را بررسی می‌کنیم.

وی تصریح کرد: جشنواره و همایش کانون ارزیابی و رشد سرمایه‌های انسانی نزاجا به منظور فرهنگ سازی و نهادینه سازی این رویکرد جدید ارزیابی است که نگاه آن به پیشرفت و رشد کارکنان است.

سرهنگ خسروی با بیان اینکه اگر سازمانی بخواهد پیشرفت کند اول باید نقاط قابل بهبود خود را احصا و نفرات خود را توانمند کند، عنوان کرد: با رشد و بهبود هر شخصی در سازمان شما می توانید تصمیم بگیرید که چه دوره های رشد و توانمندسازی برای شخص باید در نظر گرفته شود و به چه سبکی  آموزش‌ها طراحی و اجرا شود که فرد رشد کند.

رئیس کانون ارزیابی و رشد سرمایه انسانی نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه یکی از مولفه های کانون ارزیابی مدل شایستگی است، افزود: شما اگر تصمیم به استخدام کسی برای هر شغلی  دارید باید یک مدل شایستگی داشته باشید و ببینید آن شغل چه ویژگی هایی دارد و شخص باید دارای چه ویژگی‌ها، خصوصیت‌ها، قابلیت‌ها و توانمندی‌هایی باشد.

نخستین جشنواره و همایش کانون ارزیابی و رشد سرمایه‌های انسانی نزاجا صبح امروز (یکشنبه) در ستاد فرماندهی نیروی زمینی ارتش برگزار شد.

در این مراسم امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، محمدجواد ایروانی رئیس شورای سیاست گذاری و تعالی پیشرفت های سازمانی، رضا محمدی رئیس سازمان سنجش کشور و جمعی از فرماندهان و مقامات کشوری حضور داشتند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر