کد خبر: 226624
A

بقایی: دیپلماسی باید با تمام توان به کمک نیروهای مسلح بیاید

سخنگوی وزارت خارجه گفت: دیپلماسی باید با تمام توان به کمک نیروهای مسلح بیاید.‌ ما متوجه تفاوت دیدگاه ها در عرصه سیاسی آمریکا هستیم و قائل به این نیستیم که همه آنها حامی رژیم صهیونیستی هستند.

بقایی: دیپلماسی باید با تمام توان به کمک نیروهای مسلح بیاید

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: از همان ساعات اولیه که تجاوز رخ داد وزیر خارجه در تماس با همکاران خود با تعداد زیادی از کشورها موضوع را مطرح کردند.

وی افزود: دیپلماسی باید با تمام توان به کمک نیروهای مسلح بیاید. ما متوجه تفاوت دیدگاه ها در عرصه سیاسی آمریکا هستیم و قائل به این نیستیم که همه آنها حامی رژیم صهیونیستی هستند.

بقایی تاکید کرد: می‌دانیم در آمریکا هم افراد منصفی نسبت به تبعات جنگ و اقدامات متجاوزانه نتانیاهو انتقاد دارند. اما تردیدی نداریم رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی با آمریکا نمی‌توانست به این تجاوز دست بزند و دولت آمریکا باید در این رابطه پاسخگو باشد.

سخنگوی وزارت خارجه یادآور شد: آمریکا باید بداند هر قطره خونی که در ایران ریخته می شود و هر ساختمانی که تخریب می شود او نیز در این رابطه شریک اسرائیل است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر