کد خبر: 227140
A

روانبخش: تاسیسات زیر زمینی فردو آسیب ندیده است/ ترامپ هرچه زودتر به شرکت‌های سازنده تابوت، سفارش تولید انبوه بدهد

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی گفت: آسیب وارد شده به تأسیسات فردو در آن حدی که رسانه‌های آمریکایی و ترامپ جنایتکار مطرح می‌کند نیست و تأسیسات زیرزمینی آسیب ندیده است.

روانبخش: تاسیسات زیر زمینی فردو آسیب ندیده است/ ترامپ هرچه زودتر به شرکت‌های سازنده تابوت، سفارش تولید انبوه بدهد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، قاسم روانبخش، نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در واکنش به حمله سحرگاه امروز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای فردو، گفت: آسیب وارد شده به تأسیسات فردو در آن حدی که رسانه‌های آمریکایی و ترامپ جنایتکار مطرح می‌کند نیست و تأسیسات زیر زمینی آسیب ندیده است.

وی افزود: مردم اطمینان داشته باشند، دانش هسته‌ای که در اختیار ایرانیان است با این‌جنایت ها نابود شدنی نیست.

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم تصریح کرد: ترامپ با این اقدام احمقانه به عملیات نظامی علیه نیروهای خود در منطقه، مشروعیت بخشید.

نایب رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس خاطرنشان کرد: ترامپ هرچه زودتر به شرکت‌های سازنده تابوت، سفارش تولید انبوه برای انتقال اجساد نظامیان آمریکایی مستقر در منطقه را بدهد.

منبع: مهر

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر