کد خبر: 229358
A

استادحوزه: امداد غیبی امام زمان برای حغظ نظام در جنگ اخیر مشاهده شد/ با شهادت فرماندهان، رهبری جنگ را مدیریت کردند

حجت الاسلام والمسلمین حسین احمدی قمی استاد حوزه علمیه قم: امدادهای غیبی حضرت ولی عصر(عج) برای نجات ایران و اسلام گاهی اوقات در همین اتفاقات است. آنچه از مستندات و اعترافات صهیونیست ها بر می آمد آن بود که آنها به قصد شهادت رهبر انقلاب تمام سرمایه گذاری های امنیتی خود را به صحنه آوردند و تلاش کردند که خیمه انقلاب را بزنند ولی خوشبختانه با عنایت الهی این نقشه ناکام ماند

استادحوزه: امداد غیبی امام زمان برای حغظ نظام در جنگ اخیر مشاهده شد/ با شهادت فرماندهان، رهبری جنگ را مدیریت کردند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت الاسلام والمسلمین حسین احمدی قمی  استاد حوزه  علمیه قم گفت: در روزهای اول جنگ تحمیلی استکبار علیه ایران اسلامی شاهد فعالیت شدید بنگاه های تبلیغاتی دشمن در فضای مجازی بودیم. با هدف القای این حس روانی که « چرا امام زمان(عج) به داد شیعیان نمی رسد و چرا جبهه کفر این چنین می تازد؟».

بنابر گزارش  دیده بان  ایران؛ این استاد حوزه  علمیه  قم در سخنرانی امروز خود خاطر نشان  کردند: این شبهات به همراه جنایت و شهادت بزرگانی چون شهید سید حسن نصرالله و جمعی از فرماندهان انقلاب اسلامی باعث شد که دشمنان بر دود این تبلیغات بیافزایند و ذهن مردم و بخصوص جوانان را به ادامه این مسیر بد بین کنند.

استاد حوزه بیان کرد: پس از سخنان روبیو وزیر خارجه آمریکا در خصوص مواجهه تفکر بنیادگرایان حاکم بر آمریکا نسبت به مهدویت مشخص شده است که آنها نسبت به مهدویت چگونه فکر می کنند و مواجهه اصلی آنها با ایران نه بمب اتم بلکه ذهنیت مهدوی است.

وی گفت: هلال شیعی دقیقا همان چیزی است که از ذهنیت حاکم بر دول عربی زاییده شد و به دنبال القای نفوذ اندیشه شیعی که همان مهدویت و عاشورا است می باشد. شاید یکی از مهمترین دلایلی که شاهد کمتر حضوری از کشورهای پیرامون فلسطین برای حمایت از جبهه مقاومت هستیم همین تبلیغات منفی برای عدم حمایت از یک جریان شیعی است که البته دلایل مختلفی نیز می توان برای آن اقامه کرد.

استاد حوزه با ذکر این مطلب که در سالهای گذشته مباحث گسترده ای در حوزه نگاه مهدوی در ساختار حکومت ایرانی و آثار این اندیشه در آینده جهان به میان آمده است افزود: مارک روبیو مثل دیگر اعضای تیم آقای ترامپ تنها چهره واقعی همه اندیشه های پنهانی پشت پرده آمریکا را روشن بیان می کنند. مشکل دقیق آنها با ایران و جبهه مقاومت مساله اندیشه های ضد مهدوی و مسیحیت تبشیری است.

وی گفت: آنها باور دارند که در جنگ آخرالزمان نیازمند دشمن تراشی برای سرزمین موعود هستند که به زعم آنها با از بین بردن آن به ظهور در ارض موعود یعنی قدس اشغالی کمک کنند. این گروه که عمده آنها در طیف جمهوری خواه و به طور کل در بدنه حاکمیت آمریکا با پول ها و سرمایه گذاری های عظیم لابی اسراییل هستند با یک دید بسته آخرالزمانی و کاملا تعجب برانگیز آن هم در کشوری که در صد سال اخیر محل زایش بسیاری از تحلیلگران اجتماعی و روانشناسی و جامعه شناسی و فلسفه و... بوده است، دنیا را به ورطه نابودی می کشند.

پژوهشگر مهدویت تصریح کرد: در این مقال باید در خصوص آنچه در جنگ۱۲ روزه بین جبهه استکبار جهانی و ایران اسلامی شکل گرفت به شکل دقیق صحبت کرد. در اینجا است که باید نقش امام زمان(عج) را در حفظ کشور و نظام مشاهده کرد.

وی اظهارکرد: شالوده و محل پیوند همه ارکان شکل دهنده نظام اسلامی، ولی فقیه است که رهبری خود را به عنوان نیابت از ولی عصر(عج) به میدان عمل آورده است. در حقیقت ولی فقیه نایب امام زمان(عج) است و به شکل اعتقادی، ما شیعیان التزام عملی خود به فرامین و رهبری ایشان را در عداد تبعیت از ولی حضرت مهدی می دانیم.

این استاد مهدویت اظهارکرد: حمله ضربتی و سریع اسراییل یک پشتوانه حداقل ۱۵ ساله دارد که به زعم همه گفته های ژنرال ها و تحلیلگران امنیتی و سیاسی اسراییلی ها با همکاری آمریکا، سالها به دنبال اجرای این طرح در ایران بودند و سالها این طراحی را تمرین کرده بودند. حتی محل های تمرین آنها نیز در کشورهای مختلف مشخص است.

وی بیان کرد: یکی از برکاتی که این جنگ تحمیلی داشت، آن بود که دست آنها را برای حمله به ایران کاملا رو کرد و نشان داد که از چه درگاه هایی ممکن است آسیب پذیر باشیم و باید برای روزها و حتی سالهای بعد خود را آماده نگه داریم تا این چنین در لحظات اول غافلگیر نشویم.

احمدی قمی اظهارکرد: به اعتراف تحلیلگران سیاسی در جهان و حتی جبهه دشمن، رهبری ایران در روز اول یکی از تاریخی ترین روزهای تاریخ سیاسی جهان را به رخ کشید. ایشان که نایب امام زمان(عج) هستند با رهبری حکیمانه و تاریخی خود در کمترین ساعات از حمله عظیم دشمن، توانستند نبض جنگ را به دست بگیرند و ورق را به شکلی برگرداندند که دشمن از روز چهارم کاملا به سمت فرسودگی و استهلاک و کمک از آمریکا برای ورود به جنگ و به نوعی پایان جنگ روی بیاورد.

وی گفت: قطعا اگر این سرعت عمل، دقت، حکمت، قاطعیت و جنگ روانی استثنائی ایشان نبود و با آن قاطعیت، دشمنی که تصور می کرد و آمده بود که در ۴۸ ساعت کار ایران را تمام کند را میخکوب نمی کرد، خدا می داند که امروز در چه وضعیتی به سر می بردیم.

این پژوهشگر مهدوی با ذکر این مطلب که امدادهای غیبی حتما همراه با یک صاعقه آتشین یا طوفان ها و آتش و معجزات عظیم نیست، بیان کرد: امدادهای غیبی حضرت ولی عصر(عج) برای نجات ایران و اسلام گاهی اوقات در همین اتفاقات است. آنچه از مستندات و اعترافات صهیونیست ها بر می آمد آن بود که آنها به قصد شهادت رهبر انقلاب تمام سرمایه گذاری های امنیتی خود را به صحنه آوردند و تلاش کردند که خیمه انقلاب را بزنند ولی خوشبختانه با عنایت الهی این نقشه ناکام ماند و ایشان توانست در نیم روز تمام فرماندهان را جایگزین کنند و آرایش کشور را به آرایش آفندی تغییر دهند و حملات تاریخی شب اول حمله را فرماندهی کنند.

وی تصریح کرد: با شهادت فرماندهان سپاه، رهبر معظم انقلاب به گفته فرماندهان جنگی ایران، شخصاً فرماندهی عملیات گسترده ایران را به شکلی حکیمانه مدیریت کردند. آثار مرگبار حملات ایران به نقاط دقیق در اسرائیل آنها را به شکلی به عقب رانده است که با اعترافات کمی و بیشی که از آنها صادر می شود متوجه دقت حملات ایران می شویم.

استاد حوزه بیان کرد: درست است که در حملات صهیونیست ها آسیب هایی نیز به کشور رسید و جمعی از فرماندهان ما به شهادت رسیدند ولی باید بدانیم که این شهادت ها در مسیر پاکسازی جهان از فتنه ها عادی است و شهدای ما نیز چنین باوری داشتند. به قول شهید حاج رمضان شاید شهادت بزرگانی چون سیدحسن نصرالله ما را داغدار کرد زیرا به ایشان ارادت داشتیم ولی تزلزلی در جبهه مقاومت ایجاد نمی کند، بلکه مرحله ای را به سمت پیروزی می پیماییم. در این مسیر همه کسانی که در مسیر مقاومت فعالیت می کنند می دانند که ممکن است در این مسیر شهید شوند و آغوش خود را برای مرگ باز کرده اند.

وی با ذکر این مطلب که سالها بعد قطعاً فرماندهان کشور از لحظات تاریخی ۴۸ ساعت اول جنگ با اسرائیل خاطرات عجیب تری به ما خواهند گفت، بیان کرد: مطمن باشید که سالهای بعد که غبار این جنگ ها با پیروزی جبهه اسلام به زمین می نشیند منتظر خاطراتی باشید که از عنایات قطعی حضرت ولی عصر(عج) در حفظ کشور سخن گفته خواهد شد. شاید امروز هم نیازی به شنیدن خاطره نداشته باشیم و اگر به حجم لجستیکی حمله ناجوانمردانه اسرائیل و آمریکا دقت کنیم و مراحلی که آنها برای از هم پاشیدن کشور داشتند، به عنایت بی کران حضرت حق تعالی و امام زمان(عج) پی ببریم.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر