کد خبر: 231653
A

اولین جایزه سحر امامی اهدا شد

در آئین بزرگداشت شهدای رسانه ملی و در قالب جشنواره صبح، اولین جایزه سحر امامی اهدا شد.

اولین جایزه سحر امامی اهدا شد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، رویداد محکومیت تروریسم علیه رسانه و همچنین آئین بزرگداشت شهدای رسانه ملی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، به همت و تلاش معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما و مرکز رسانه‌ای صبح، یکشنبه شب ۲۹ تیر با حضور پیمان جبلی رئیس رسانه ملی و گروهی دیگر از مسئولین و همچنین کارکنان رسانه ملی برگزار شد.

پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما در این مراسم با بیان این مطلب که بسیاری از همکاران ما در لحظات سخت و تاریخی منتظر شهادت بوده و هستند افزود: در لحظه بمباران ساختمان شیشه‌ای عزیزان ما در صداوسیما در مقابل حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی و بمباران این ساختمان شجاعانه ایستادند و به بمب‌ها نگاه تحقیر‌آمیز کردند.

وی همچنین با اشاره به اجرای مقتدرانه خانم امامی گوینده شبکه خبر اظهار داشت: خانم سحر امامی نماد یک همکار مقاوم‌، شجاع و با غیرت در رسانه ملی است و ما افتخار می‌کنیم که چنین همکار غیور و شیرزنی ایرانی را در جمع خود داریم. 

احمد نوروزی، معاون برون‌مرزی صداوسیما هم با بیان اینکه که ان‌شاءالله از امروز ما یک حرکت جهانی برای محکومیت بین‌المللی رژیم صهیونیستی را آغاز خواهیم کرد گفت: متنی تهیه شده است که در قالب یک پویش است و ما در نظر داریم که آن را پیگیری و ضمن تثبیت جهانی آن در سازمان‌های جهانی و بین‌المللی مطرح کنیم و تاریخ ۲۶ خردادماه مطابق با ۱۶ ژوئن روز حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما به عنوان یک روز‌، نماد شهدای رسانه‌ای به عنوان روز حقیقت تثبیت شود.

وی با اشاره به اضافه شدن جایزه سحر امامی در دوره جدید جشنواره بین‌المللی صبح گفت: از این پس در جشنواره بین‌المللی صبح این جایزه به خبرنگاران و روزنامه‌نگاران شجاع و مقاوم اهدا خواهد شد.

سحر امامی مجری خبر رسانه ملی که در روز حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای تا آخرین لحظه پای کار بود و با سر دادن ندای «الله اکبر» حماسه در رسانه ملی خلق کرد، ضمن قدردانی از خانواده‌های شهدای رسانه ملی و همه همکاران چه جلوی دوربین و چه پشت صحنه تصویربرداری گفت: امروز اگر قابی ماندگار شده است به‌واسطه تلاش و فداکاری همه همکاران‌ام در خبرگزاری صداوسیما، خبرنگاران، تصویربرداران، سردبیران‌، کارگردان‌ها و.... بوده و این حماسه‌ای که خلق شد متعلق به همه همکاران هست چراکه این عزت و سربلندی حاصل یک حرکت زنجیروار و اتحاد و همدلی است که در روز حادثه خلق شد و بنده سهم کوچکی در آن داشتم.

گفتنی است که در پایان این مراسم، اولین جایزه سحر امامی به هومن خلیلی کارگردان و سردبیر بخش خبری شبکه خبر که در روز ۲۶ خرداد در جریان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در پشت میز کارگردانی تا آخرین لحظه به پخش خبر ادامه داد و اجازه نداد که پخش خبر دچار اخلال و توقف شود اهدا شد.

ضمنا در این مراسم از خانواده‌های شهید نیما رجب‌پور و شهیده معصومه عظیمی دو تن از شهدای رسانه ملی که در جریان حمله وحشیانه رژیم صهیونی به ساختمان خبر سازمان صداوسیما به فیض عظیم شهادت نائل آمدند قدردانی شد.

منبع: کیهان

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر