ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه: کافه کاریز برای همیشه تعطیل می شود/مدیران کافه در بازداشت هستند

ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: کافه رستوران «کاریز» در بوستان نهج‌البلاغه که دو روز پیش به دلیل سرو مشروبات الکلی، برهنگی و برگزاری پارتی مختلط پلمب شده بود، برای همیشه تعطیل می‌شود.

ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه: کافه کاریز برای همیشه تعطیل می شود/مدیران کافه در بازداشت هستند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامب نوشت: کافه رستوران «کاریز» در بوستان نهج‌البلاغه که دو روز پیش به دلیل سرو مشروبات الکلی، برهنگی و برگزاری پارتی مختلط پلمب شده بود، برای همیشه تعطیل می‌شود.

فارس نوشت: این اقدام در ادامه مطالبه جدی مردم برای برخورد قاطع با هنجارشکنی در کافه‌ها و رستوران‌ها صورت گرفت که بارها در قالب پویش‌های مردمی ثبت شده بود.

بر اساس اعلام یک مقام قضایی بلندپایه، مجازات متخلفان، تعطیلی دائمی واحد صنفی و حتی حبس مدیران است؛ چنان‌که مدیر متخلف «کاریز» نیز اکنون به دلیل ناتوانی در تأمین وثیقه سنگین در بازداشت به سر می‌برد.

 

ارسال نظر