کد خبر: 242610
A

فردا؛ برگزاری جلسه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام

جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) فردا (چهارشنبه) برگزار خواهد شد.

فردا؛ برگزاری جلسه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) فردا برگزار (چهارشنبه) خواهد شد.

مجمع تشخیص مصلحت اردیبهشت ماه امسال و پیش از وقوع جنگ ۱۲ روزه لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو را تصویب کرد، با این حال FATF نه تنها از تاثیر مثبت این اقدام در پرونده ایران اسمی نبرده است، بلکه یک ماه بعد از تصویب، تاثیر احتمالی آن را منوط به تصویب CFT کرد و گفت که «اگر ایران کنوانسیون‌های پالرمو وCFT را مطابق با استانداردهای FATF تصویب کند، FATF درباره مراحل بعدی تصمیم‌گیری خواهد کرد، از جمله اینکه آیا تعلیق اقدامات مقابله‌ای امکان‌پذیر است یا خیر.»

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر