کد خبر: 246159
A

مهاجرانی: با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم

سخنگوی دولت در نشست خبری امروز در پاسخ به سؤالی در خصوص بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌های تهران گفت: قطعا با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم، کما اینکه با زور هم نتوانستند بردارند.

مهاجرانی: با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری امروز در پاسخ به سؤالی در خصوص بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌های تهران گفت: قطعا با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم، کما اینکه با زور هم نتوانستند بردارند.

وی افزود: هرگونه اقدام در حوزه‌های فرهنگی باید با در نظر گرفتن مواضع فرهنگی جامعه صورت گیرد. معتقدیم که باید مراقب رفتارهای خارج از عرف باشیم و افراد نیز باید به این موضوع کمک کنند تا شاهد این رفتارها نباشیم. 

مهاجرانی تاکید کرد: رئیس‌جمهور بارها گفته‌اند که نمی‌توان با زور حجاب را به افراد تحمیل کرد، کما اینکه با زور نتوانسته‌اند حجاب را از سر ایرانیان بردارند و این تجربه‌ای شکست‌خورده است. 

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد محل‌محوری که رئیس‌جمهور بر وضعیت مساجد تأکید دارند، می‌توانیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم. 

وی یادآور شد: ما ملتی هستیم که همواره عفیفانه زیسته‌ایم؛ حتی در کتیبه‌ها و سنگ‌نگاره‌ها نشان از زندگی عفیفانه ایرانیان دیده می‌شود. البته ما جامعه‌ی مسلمانی هستیم و باید مراقب باشیم تا خدایی نکرده در جامعه دوقطبی ایجاد نشود. 

مهاجرانی گفت: در مورد نظم‌بخشی بودجه‌ای، رئیس‌جمهور مصمم به نظم‌بخشی هستند و هیچ بودجه‌ای برای کار ویژه‌ای این‌چنینی اختصاص نیافته است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر