کد خبر: 257350
A

پزشکیان: برای مدیریت تورم برنامه داریم و در حال اجرای آن هستیم + فیلم

رئیس‌جمهور گفت: تورم چرا وجود دارد؟ تورم را من ایجاد کردم؟ علت‌های خیلی زیادی دارد که باید مدیریت کنیم، برای مدیریت کردن تورم برنامه داریم و در حال اجرای آن هستیم. آن فردی که ادعا می‌کند، می‌تواند تورم را ظرف یک یا دو سال حل کند، بیاید کمک کند. اصلا آن فرد ضد انقلاب است، اما می‌گوید می تواند این کار را انجام دهد، ما اجازه می‌دهیم بیاید و کمک کند.

پزشکیان: برای مدیریت تورم برنامه داریم و در حال اجرای آن هستیم + فیلم

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی خراسان جنوبی گفت: این که می گویم هر که می تواند کمک کند، به معنای برنامه نداشتن دولت نیست. در دولت برنامه داریم و در چارچوب آن علی‌رغم همه فشارها با قدرت پیش می‌رویم.

وی افزود: تورم چرا وجود دارد؟ تورم را من ایجاد کردم؟ علت‌های خیلی زیادی دارد که باید مدیریت کنیم، برای مدیریت کردن تورم برنامه داریم و در حال اجرای آن هستیم.

رئیس‌جمهور ادامه داد: آن فردی که ادعا می‌کند، می‌تواند تورم را ظرف یک یا دو سال حل کند، بیاید کمک کند. اصلا آن فرد ضد انقلاب است، اما می‌گوید می تواند این کار را انجام دهد، ما اجازه می‌دهیم بیاید و کمک کند.

پزشکیان تاکید کرد: من گفتم دست به دست هم بدهیم و مشکل را حل کنیم، در نتیجه از همه باید استفاده کنیم.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر