قوه قضاییه: «ساغر اعتمادی» زنده و در بیمارستان بستری‌ است

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: «خانم ساغر اعتمادی در جریان یکی از اغتشاشات مقابل فرمانداری شهرستان فارسان استان چهارمحال و بختیاری آسیب دیده و به بیمارستان منتقل شده است. نامبرده وضعیت عمومی پایداری دارد و مشکل حاد و شرایط تهدیدکننده حیات ندارد.»

قوه قضاییه: «ساغر اعتمادی» زنده و در بیمارستان بستری‌ است

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، مرکز رسانه قوه قضاییه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: 

«در روزهای اخیر و در پی برگزاری تجمع‌ها و اغتشاشات در برخی از مناطق کشور، رسانه‌های معاند و ضد انقلاب مجدد دست به کار شدند و پروژه کشته‌سازی را آغاز کردند.

در این راستا در ساعات اخیر ادعا شده است که فردی به نام «ساغر اعتمادی» در جریان اغتشاشات در استان چهارمحال و بختیاری فوت کرده است.

پیگیری‌های خبرنگار میزان از منابع رسمی نشان می‌دهد خانم ساغر اعتمادی در جریان یکی از این اغتشاشات مقابل فرمانداری شهرستان فارسان استان چهارمحال و بختیاری آسیب دیده و به بیمارستان منتقل شده است.

براساس گزارش رسمی، نامبرده وضعیت عمومی پایداری دارد و مشکل حاد و شرایط تهدیدکننده حیات ندارد.

بررسی‌های تکمیلی در رابطه با این حادثه از سوی نهادهای ذی‌ربط در حال بررسی است.»

ارسال نظر