احتمال رقیق‌سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمام تحریم‌ها

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره موضوع احتمال رقیق‌سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مذاکرات و ما به ازای آن، گفت که این موضوع به این مساله بستگی دارد که در مقابل، تمامی تحریم‌ها را لغو می‌کنند یا خیر.

احتمال رقیق‌سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمام تحریم‌ها

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، محمد اسلامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه موضوعات فنی و هسته موازی با موضوعات سیاسی در مذاکرات مطرح است؟ گفت: روابط ما با آژانس برقرار است اما آژانس یک تکلیف انجام نشده درباره حمله نظامی به تاسیسات تحت نظارت پادمان دارد که نمی‌تواند از آن فرار کند. اگر ما تحت نظارت آژانس هستیم و گواهی اعتبار از آژانس داریم و بخشی از اعتبار آژانس هستیم نمی‌شود آژانس نسبت به اتفاقی که افتاد، سکوت کند.

وی ادامه داد: برای مراکزی که تحت حمله قرار نگرفته است در چارچوب تعامل پیوسته و مجوز شورای عالی امنیت ملی بازرسان آمدند و بازدید کردند و بعد از جنگ بازرسی از مراکزی که آسیب ندیدند انجام شده و در همین روزها از برخی مراکز دیگر هم بازدید می‌کنند. 

وی گفت: نکته این است که حقوق ملت ایران طبق مقررات آژانس رعایت شود. آژانس وظیفه دارد فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را برای ایران و همه ملت‌ها تشویق و پشتیبانی کند تا از آن استفاده کنند. 

ارسال نظر