رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: این بار اگر اشتباه کنند تلفات سنگینی به دشمن وارد خواهیم کرد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: این بار اگر دشمنان اشتباه کنند تلفات سنگینی به آنها وارد خواهیم کرد و ملت و نیروهای مسلح ما اراده دارند تا آخر در مقابل نظام سلطه بایستند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: این بار اگر اشتباه کنند تلفات سنگینی به دشمن وارد خواهیم کرد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، سورن پاپیکیان که برای یک دیدار دوجانبه به دعوت وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به تهران سفر کرده است با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه دو کشور دارای روابط دیرینه تاریخی همسایگی هستند، روابط و همکاری بین کشورهای منطقه را در امنیت و ثبات منطقه تأثیرگذار دانست و بر آمادگی کشورمان برای توسعه همکاری های نظامی با نیروهای مسلح ارمنستان تأکید کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح حضور قدرت‌های فرامنطقه‌ای را خلاف منافع مردم منطقه و عامل بی ثباتی و ناامنی در منطقه دانست و با تأکید بر اطمینان به سوءنیت آنها گفت: جهان در مرحله گذار از دوره تک قطبی و یک جانبه گرایی است و آمریکایی‌ها این روند را برنتابیده و تلاش می‌کنند با اقدامات نامشروع و غیرقانونی سلطه جویی خود را تحمیل کنند در حالی که عبور از نظم تک قطبی اجتناب ناپذیر است.

امیر سرلشکر موسوی گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با وجود آسیب‌ها و شهادت فرماندهان شجاع و دانشمندان دلسوز و مردم بی‌گناه، نیروهای مسلح به پشتیبانی مردم، دشمن را وادار کردند برای آتش بس التماس کند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: ما در هیچ جنگی شروع کننده نبودیم و رویکرد ما در گذشته جلوگیری از توسعه دامنه جنگ و کاهش تلفات بود اما عملکرد آمریکا باعث شد تغییر رویکرد دهیم و این بار اگر اشتباه کند تلفات سنگینی به دشمن وارد خواهیم کرد و ملت و نیروهای مسلح ما اراده دارند تا آخر در مقابل نظام سلطه بایستند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به روند تحولات در منطقه قفقاز جنوبی گفت: از روند توافق و صلح بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان قلباً خوشحال هستیم.

وزیر دفاع ارمنستان نیز اظهار داشت: امنیت و صلح در منطقه به نفع همه کشورهای منطقه است و ارمنستان از روند صلح آمیز حمایت و استقبال می کند.

سورن پاپیکیان دو کشور ایران و ارمنستان را دو همسایه متعهد طبیعی عنوان کرد و گفت ثبات و خلل ناپذیری مرزهای دو کشور برای ما اهمیت حیاتی دارد.

در این دیدار دو طرف بر ضرورت توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های مختلف دفاعی از جمله فنی و آموزشی تأکید کردند.

 

ارسال نظر