وزارت خارجه ایران: هیچ گفت‌وگویی بین تهران و واشنگتن وجود ندارد

پس از این که ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشیال اعلام کرد که با ایران گفت‌وگوهای خوب و سازنده داشته و به همین دلیل، امکان حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران را ۵ روز به تعویق انداخته است، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هیچ گفت‌وگویی بین تهران و واشنگتن وجود ندارد. اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در چارچوب تلاش‌ها برای کاهش قیمت انرژی و کسب زمان برای اجرای طرح‌های نظامی اوست.»

وزارت خارجه ایران: هیچ گفت‌وگویی بین تهران و واشنگتن وجود ندارد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، پس از این که ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشیال اعلام کرد که با ایران گفت‌وگوهای خوب و سازنده داشته و به همین دلیل، امکان حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران را ۵ روز به تعویق انداخته است، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد: 

«هیچ گفت‌وگویی بین تهران و واشنگتن وجود ندارد.

اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در چارچوب تلاش‌ها برای کاهش قیمت انرژی و کسب زمان برای اجرای طرح‌های نظامی اوست.

بله، ابتکاراتی از سوی کشورهای منطقه برای کاهش تنش وجود دارد و پاسخ ما به همه آنها واضح است: ما طرفی نیستیم که این جنگ را آغاز کرده است و همه این درخواست‌ها باید به واشنگتن ارجاع داده شود.»

خبرگزاری دانشجو، وابسته به سازمان بسیج نیز در خبری نوشت:

«منبع آگاه وزارت خارجه: مذاکره را تکذیب می‌کنیم؛ تنگه هرمز به روی متجاوزان بسته است

یک منبع عالی‌رتبه در وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد ادعای دونالد ترامپ درباره مذاکرات میان تهران و واشنگتن صحت ندارد.

وی تأکید کرد جمهوری اسلامی هرگونه مذاکره را تا زمان تحقق اهداف خود رد می‌کند.

به گفته این منبع، اظهارات ترامپ نوعی عقب‌نشینی از تهدیدات قبلی است، اما ایران همچنان بر مواضع خود پایبند است.

همچنین تأکید شده موضع تهران درباره تنگه هرمز تغییری نکرده و این گذرگاه به روی «متجاوزان» بسته خواهد ماند.»

ارسال نظر