هاآرتص: تهدیدهای نتانیاهو و کاتس برای بمباران ضاحیه جنوبی بیروت توخالی است

یک رسانه عبری تهدیدات نخست‌وزیر و وزیر جنگ اسرائیل برای بمباران ضاحیه جنوبی بیروت را «توخالی» و «پوچ» توصیف کرد.

هاآرتص: تهدیدهای نتانیاهو و کاتس برای بمباران ضاحیه جنوبی بیروت توخالی است

به گزارش دیدبان ایران، تهدیدهای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم جهت بمباران ضاحیه جنوبی بیروت حتی پیش از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دستور به توقف آن حمله بدهد، تهدیداتی پوچ و توخالی بود.

روزنامه عبری فاش کرد که ترامپ مدعی آغاز «آتش‌بس مجدد» بین اسرائیل و حزب‌الله شده و اعلام کرده که گفت‌وگوی تلفنی وی با نتانیاهو «سازنده» بوده است.

عبری با اشاره به اینکه نتانیاهو مدعی شده اسرائیلی‌ها «قوی‌تر از همیشه» به قلعه الشقیف بازگشته‌اند، این سوال را مطرح کرد که چرا کابینه اسرائیل بر این لفاظی اصرار دارد در حالی که در داخل سرزمین‌های اشغالی شک و تردیدهای گسترده‌ای درباره صحت این ادعاها وجود دارد. این روزنامه همچنین تهدیدهای مجدد کاتس مبنی بر اینکه سرنوشت ضاحیه بیروت همانند شهرک‌های شمال اراضی اشغالی خواهد بود، را نیز پوچ و توخالی توصیف کرد.

رسانه مذکور، با رد ادعای دستیابی به «پیروزی راهبردی» در لبنان فاش کرد که میان واقعیت‌های میدانی و اظهارات تصمیم‌گیرندگان سیاسی و نظامی اسرائیل شکاف عمیقی وجود دارد.

روزنامه هاآرتص، مطرح کردن بازگشت به «نوار امنیتی» یا کنترل برخی مناطق در جنوب لبنان، تجربیات شکست‌خورده اسرائیل در گذشته را یادآوری می‌کند؛ تجربه‌هایی که قادر به تأمین امنیت شهرک‌های صهیونیست‌نشین شمالی نبوده است.

هاآرتص در مورد تهدید پهپادهای انفجاری فاش کرد که گسترش «عملیات زمینی» فراتر از رودخانه لیطانی باعث شده است که ارتش اسرائیل تلفات بیشتری را متحمل شود، زیرا در ۱۰ روز گذشته ۶ نظامی کشته و ده‌ها نفر نیز در چندین حادثه جداگانه زخمی شده‌اند که بیشتر آنها به دلیل پرتاب پهپادهای انفجاری از سوی حزب‌الله بوده است.

هاآرتص به نقل از منابعی در ارتش اسرائیل افزود که ارتش این رژیم در یافتن راهکارهای دفاعی و فناوری مناسب برای مقابله با این پهپادها با مشکل مواجه است و دو مورد از حوادث اخیر که منجر به تلفات جانی شده در ساعات تاریکی شب رخ داده است.

نوشت که حزب‌الله همچنان قادر است از طریق پهپادها نیروهای نظامی صهیونیست را متحمل ضرر کند و به آنها آسیب بزند و رهگیری این پهپادها به‌ویژه هنگام عبور از مرزها بسیار دشوار است.

عبری تأکید کرد که حزب‌الله توانسته یکی از نقطه ضعف‌های مهم اسرائیل را آشکار کند که به نبود راهکار مؤثر و کارآمد برای حفاظت از مناطق اشغالی بازمی‌گردد و به این ترتیب، حزب‌الله با تمام توان از آن نقطه ضعف بهره‌برداری می‌کند.

در مورد درگیری‌ها در جنوب لبنان، این روزنامه تصویری را که در رسانه‌ها از این رژیم منتشر می‌شود، رد و اعلام کرد که «عملیات در لبنان» شامل مشارکت نیروهای گسترده نمی‌شود، بلکه دو لشکر به نام‌های «۳۶» و «۹۱» در آنجا فعالیت می‌کنند و  این روزنامه خوش‌بینی نتانیاهو نسبت به نتایج جنگ را «دروغین» توصیف کرد. هاآرتص عنوان داشت، ادعاهای مقام‌های نظامی اسرائیل درباره تضعیف حزب‌الله، همانند موارد مشابه در گذشته، تاکنون در عمل محقق نشده است.

ارسال نظر