امام جمعه کرمان: زنان و دختران ملزم به رعایت حجاب هستند/ ترویج برهنگی، نقشه شوم دشمنان است

علمیردانی، امام جمعه کرمان: مبارزه با حجاب و ترویج برهنگی، نقشه شوم دشمنان انسانیت، اسلامیت و ایرانیت است و شایسته نیست بانوان ما در این توطئه دشمن نقش‌آفرینی کنند.

امام جمعه کرمان: زنان و دختران ملزم به رعایت حجاب هستند/  ترویج برهنگی، نقشه شوم دشمنان است

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین امان‌الله علیمرادی امام جمعه موقت کرمان ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه شهر کرمان که در محل مصلای بزرگ امام علی علیه‌السلام برگزار شد، با اشاره به انتصابات اخیر فرماندهی کل قوا، این اقدامات را حکیمانه و فصل‌نوینی در تقویت بنیه دفاعی کشور دانست.

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ امام جمعه کرمان با تبیین احکام صادره از سوی آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، تصریح کرد: انتصاب سردار سرلشکر خلبان پاسدار علی عبداللهی به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح، امیر سرتیپ حیدری به عنوان جانشین رئیس ستاد کل، سردار سرلشکر پاسدار احمد وحیدی به فرماندهی کل سپاه پاسداران، سردار سرلشکر پاسدار مصطفی ایزدی در جایگاه جانشین فرماندهی کل سپاه، سردار دریادار پاسدار علی عظمایی فرماندهی نیروی دریایی سپاه و حجت‌الاسلام والمسلمین طائب در ریاست سازمان بسیج مستضعفین، نشان از عزم جدی برای ارتقاء آمادگی‌های معنوی و ظاهری نیروهای مسلح دارد.

امام جمعه موقت کرمان افزود: از درگاه ایزد متعال مسئلت داریم این انتصابات را مایه سرافکندگی و ذلت دشمنان ایران و اسلام قرار دهد. همچنین برای سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی در جایگاه نمایندگی رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی و دبیری این شورا، آرزوی توفیقات روزافزون در خدمت به امنیت ملی داریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، ۲۶ مرداد، سالروز آزادی اسیران سرافراز جنگ تحمیلی را گرامی داشت و این رویداد را نصرتی الهی و فراتر از محاسبات معمول سیاسی و نظامی توصیف کرد.

جت‌الاسلام علیمرادی با تجلیل از مقام شامخ آزادگان، جانبازان و خانواده‌های معظم شهدا، آنان را نمادهای صدق، صفا، اخلاص و فداکاری برای ملت ایران دانست و بر لزوم پاسداشت حرمت این سرمایه‌های ملی و دینی و قدردانی عملی مسؤولان از زحمات آنان تأکید کرد.

امام جمعه موقت کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره مجاهد بزرگوار مرحوم حجت‌الاسلام سید علی‌اکبر ابوترابی که در دوران اسارت، اردوگاه‌ها را به مدرسه تقوا، معرفت و استقامت مبدل ساخت، بر تداوم راه این اسوه‌های صبر و پایداری در جامعه تأکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر جایگاه رفیع حجاب در فرهنگ ایرانی و اسلامی، این فریضه را نه‌تنها یک حکم شرعی، بلکه ضرورتی برای حفظ شأن و شرافت بانوان ایرانی دانست.

وی با اشاره به اینکه دختران و زنان ایرانی، فارغ از مسلمان بودن، با هویت ایرانی خود ملزم به حفظ حریم حیا و عفت هستند، تصریح کرد: مبارزه با حجاب و ترویج برهنگی، نقشه شوم دشمنان انسانیت، اسلامیت و ایرانیت است و شایسته نیست بانوان ما در این توطئه دشمن نقش‌آفرینی کنند.

وی ادامه داد: حجاب دستوری حکیمانه از سوی خدای متعال برای تأمین مصالح و دفع مفاسد از زندگی بشر است و آیات قرآنی نشان‌دهنده عمق تأثیر این فریضه بر پاکی دل‌ها و سلامت جامعه است.

امام جمعه کرمان با تأکید بر اینکه حیا، عفاف و حجاب میراث عظیم معنوی گذشتگان ماست، گفت: دشمنان با شبهه‌افکنی که حجاب مانع موفقیت زنان است، دروغی بزرگ را رواج داده‌اند؛ در حالی که حجاب، مانعی برای خودنمایی‌های مخرّب است و نه تنها محدودیت ایجاد نمی‌کند، بلکه زمینه‌ساز شکوفایی شخصیت زن مسلمان است.

وی از بانوانی که با شجاعت و ایمان، با سرباز زدن از دست دادن با بیگانگان، پرچم شرف ایرانی و اسلامی را برافراشته می‌کنند، به عنوان مجاهدان عرصه حجاب یاد کرد و این حرکت را هم‌تراز با جهاد در میدان‌های نبرد خواند

وی همچنین، با گرامیداشت «روز مقاومت اسلامی»، این عنوان مقدس را یکی از مفاهیم ماندگار در ادبیات سیاسی جهان دانست و تأکید کرد: جبهه مقاومت امروز در مقابل سلطه‌گران عالم ایستاده است و همه باید با استقامت و دعوت به پایداری، در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی کنند.

وی در پایان با اشاره به دغدغه‌های اقتصادی مردم، خاطرنشان کرد: انتظار عموم از متولیان امر، پیگیری حکیمانه و تدبیرمندانه مسائل معیشتی با بهره‌گیری از نظرات کارشناسان است تا مبادا خلأها و رخنه‌های اقتصادی، زمینه‌ساز سوءاستفاده دشمنان این ملت سربلند شود.

 

ارسال نظر