امام جمعه اصفهان: دشمنان اسلام با تحریم ها پیروز نخواهند شد

امام جمعه اصفهان: .دشمنان اسلام باید بدانند که با تحریم و فشار اقتصادی به هیچ نتیجه‌ای نخواهند رسید.

امام جمعه اصفهان: دشمنان اسلام با تحریم ها پیروز نخواهند شد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمد محمودی ظهر جمعه در خطبه‌های نماز جمعه اصفهان در مصلای امام خمینی (ره) این شهر، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت و هفته وحدت اظهار داشت: ظرفیت‌های جغرافیایی، اقتصادی و ارتباطی ایران، از جمله دسترسی به آب‌های آزاد فرصتی مغتنم برای توسعه و نیازمند برنامه‌ریزی و تلاش جدی مسوولان است.

وی با یادآوری تأکیدات رهبر شهید انقلاب در هفته دولت سال گذشته، بیان کرد: مسوولان هرگز نباید زبان به ضعف و ناتوانی بگشایند؛ بلکه باید از قدرت، عزت و شوکت نظام اسلامی سخن گفته و با اقتدار در مسیر خدمت گام بردارند.

امام جمعه موقت اصفهان مسائل اقتصادی و معیشتی را اولویت اصلی کشور دانست و تصریح کرد: مسوولان نباید تحت تأثیر فضاسازی دشمن، از اولویت‌های اصلی غافل شوند و باید نیازهای عمومی مردم را در رأس برنامه‌ها قرار دهند.

وی همچنین بر پیگیری امور تا حصول نتیجه نهایی و جلوگیری از توقف مشکلات مردم در پیچ و خم‌های اداری تأکید کرد.

محمودی با اشاره به فشارهای اقتصادی دشمن، افزایش خودسرانه قیمت‌ها را غیرقابل پذیرش خواند و خواستار حمایت از تولیدکنندگان و برخورد با سوءاستفاده‌گران شد.

خطیب جمعه اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود، با استناد به نامه امیرالمؤمنین (ع) به مالک اشتر، حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را ضروری خواند و گفت: این حمایت به معنای چشم‌پوشی از تخلفات نیست؛ بلکه باید با سوءاستفاده‌گرانی که با افزایش خودسرانه قیمت‌ها به معیشت مردم و نظام اقتصادی آسیب می‌زنند، قاطعانه برخورد شود.

وی همچنین با اشاره به فشارهای آمریکا و رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: دشمنان اسلام باید بدانند که با تحریم و فشار اقتصادی به هیچ نتیجه‌ای نخواهند رسید.

محمودی در پایان با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، عزت جامعه اسلامی را مرهون اسلام ناب و حضور آگاهانه مردم دانست .

 

ارسال نظر