دهقان: دارایی‌های راکد باید به ظرفیت‌های مولد تبدیل شوند

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت بهره‌برداری بهینه از دارایی‌های شرکت‌ها گفت: پروژه تغییر کاربری زمین ۱۱۲.۵ هکتاری «حفارس» در اسلامشهر می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد فعالیت‌های اقتصادی، اشتغال و توسعه خدمات شهری باشد.

دهقان: دارایی‌های راکد باید به ظرفیت‌های مولد تبدیل شوند

غلامرضا دهقان ناصرآبادی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو بادیدبان ایران؛ با اشاره به اهمیت افزایش بهره‌وری دارایی‌های شرکت‌ها اظهار کرد: در شرایطی که اقتصاد کشور به سرمایه‌گذاری و افزایش بهره‌وری نیاز دارد، فعال‌سازی دارایی‌های بزرگ و تبدیل آن‌ها به ظرفیت‌های مولد می‌تواند به تقویت بنیه اقتصادی شرکت‌ها و ایجاد ارزش افزوده منجر شود.

 

وی درباره پروژه تغییر کاربری زمین ۱۱۲.۵ هکتاری شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی خلیج فارس با نماد بورسی «حفارس» در اسلامشهر افزود: اهمیت چنین پروژه‌ای تنها به ارزش ملک محدود نمی‌شود؛ بلکه باید بررسی کرد که چگونه می‌توان از این ظرفیت برای ایجاد فعالیت‌های اقتصادی، اشتغال‌زایی و توسعه خدمات استفاده کرد.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه اجرای هر پروژه بزرگی نیازمند تأمین زیرساخت‌های مناسب است، تصریح کرد: دسترسی به شبکه حمل‌ونقل عمومی، تأمین پایدار انرژی و توسعه زیرساخت‌های شهری از الزامات اجرای موفق چنین طرح‌هایی است و باید هم‌زمان با پیشرفت پروژه مورد توجه قرار گیرد.

 

دهقان ناصرآبادی ادامه داد: همکاری میان حفارس، اوقاف و مدیریت شهری می‌تواند زمینه بهره‌برداری بهتر از این دارایی بزرگ را فراهم کند. اگر این هماهنگی با برنامه‌ریزی دقیق و رعایت ضوابط قانونی همراه باشد، منافع پروژه علاوه بر شرکت و سهامداران، به منطقه و شهروندان نیز خواهد رسید.

 

وی با تأکید بر ضرورت فاصله گرفتن از نگاه سنتی به دارایی‌ها گفت: یکی از مسائل مهم اقتصاد کشور این است که دارایی شرکت‌ها نباید بلااستفاده باقی بماند. شرکت‌ها باید بتوانند این دارایی‌ها را در مسیر فعالیت‌های مولد، سرمایه‌گذاری و ایجاد ارزش پایدار قرار دهند.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: پروژه اسلامشهر می‌تواند نمونه‌ای از همین رویکرد باشد؛ دارایی بزرگی که پس از سال‌ها تعیین تکلیف می‌شود و ظرفیت تبدیل شدن به یک پهنه اقتصادی و خدماتی جدید را دارد.

 

دهقان ناصرآبادی در پایان تأکید کرد: استمرار شفافیت و اطلاع‌رسانی درباره مراحل اجرا، نحوه پیشرفت و دستاوردهای این پروژه برای حفظ اعتماد سهامداران و سایر ذی‌نفعان ضروری است.

 

 

ارسال نظر