?>
کد خبر: 37561
A

توضیح رییس گشت‌های مشترک استان تهران در خصوص طرح ویژه شب یلدا

رییس گشت‌های مشترک استان تهران با بیان این‌که «گشت‌های مشترک استان تهران هم به صورت ثابت و هم سیار در میادین عرضه کالا مرتبط با شب یلدا نظارت دارند» به تهرانی‌ها، گفت: شهروندان در صورت مشاهده تخلف با ما از طریق سامانه 135 تعزیرات و 124 سازمان صنعت، معدن و تجارت در ارتباط باشند.

توضیح رییس گشت‌های مشترک استان تهران در خصوص طرح ویژه شب یلدا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، بهمن حسن‌بیگی با اشاره به طرح نظارتی شب یلدا تعزیرات استان تهران، اظهار کرد: هر ساله در ایام خاص مانند ماه مبارک رمضان، شب عید یا شب یلدا گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران با حضور دستگاه‌های نظارتی همچون بازرسی نظارت، اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه علوم پزشکی به کلیه اصنافی که عرضه مواد غذایی یا خدمات مرتبط را ارائه می‌کنند به صورت محسوس و نامحسوس نظارت دارند و در صورت مشاهده تخلف  در چارچوب قانون طبق نظریه کارشناسی مبادرت به صدور رای خواهند کرد.

وی افزود: با توجه به این‌که در سال‌های قبل چند روز منتهی به شب یلدا کار این گشت‌های مشترک را آغاز می‌کردیم امسال از تاریخ 25 آذر تا تاریخ 30 آذر طرح شب یلدا را با حضور دستگاه‌های نظارتی آغاز کردیم. روزانه بیش از 10 گشت مشترک تعزیرات به صورت ثابت در میادین شهر تهران مستقر هستند. این گشت‌ها همچنین به صورت سیار در شهر تهران اصناف را مورد بازرسی و ارزیابی قرار می‌دهند.

وی تصریح کرد: عمده بازرسی‌ها از قسمت‌های صنفی نظیر میوه‌فروشی، آجیل و خشکبار و قنادی‌ها انجام می‌شود. با توجه به حجم خرید اخیر مواد غذایی در این ایام ،نظارت بیشتری به عرضه مواد غذایی در حوزه‌های مذکور خواهیم داشت.

رییس گشت‌های مشترک تعزیرات استان تهران اضافه کرد: تخلفات مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد. تخلفاتی مانند عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، عدم ارائه فاکتور خرید، گران‌فروشی، کم‌فروشی، تقلب در کسب و سایر موارد که در قانون نظام صنفی تصریح شده، متخلفین بر آن اساس تعزیر و مجازات خواهند شد.

وی تاکید کرد: همشهریان می‌توانند در صورتی‌که این‌گونه تخلفات را شاهد بودند از طریق سامانه 135 سازمان تعزیرات حکومتی و سامانه 124 سازمان صنعت، معدن و تجارت که به صورت شبانه‌روزی فعال است ما را در جریان بگذارند. این سامانه‌ها شکایت‌ها و گزارشات مردمی را به گشت‌های مشترک تعزیرات منتقل می‌کنند تا ما در جریان قرار گیریم و در اسرع وقت موضوع را مورد بازرسی و بررسی قرار دهیم.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر