?>
کد خبر: 37919
A

گزارش دکتر افتخاری از نقش و دستاوردهای وزارت کشور در جشنواره ملی پژوهش/ انتخاب 4 استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، فارس و لرستان به عنوان استان های برتر

رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با اشاره به برگزاری جشنواره ملی پژوهش گفت: این جشنواره با همکاری وزارت کشور و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در هفته پژوهش سال جاری ، در ادامه مسیر 3 سال گذشته برگزار شد.

گزارش دکتر افتخاری از نقش و دستاوردهای وزارت کشور در جشنواره ملی پژوهش/ انتخاب 4 استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، فارس و لرستان به عنوان استان های برتر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، دکتر افتخاری در بیان  رویکرد استانی جشنواره ملی پژوهش، اظهار کرد: مراسم هفته پژوهش و فن آوری استانی در سراسر کشور از تاریخ 4 الی 10 آذر ماه با هماهنگی و نظارت استانداران بعنوان رئیس ستاد استانی برنامه های هفته پژوهش و فناوری و دستگاههای اجرایی بصورت یکپارچه برگزار شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه رئیس دانشگاه مادر استان بعنوان دبیر هفته پژوهش و فن آوری توسط استاندار در هر استان معرفی شد تصریح کرد: به منظور انجام هرچه بهتر این مراسم، دبیرخانه ای در مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با مسئولیت آقای کوثری تشکیل شده  است که دبیری آن را خانم دکتر گودرزی برعهده دارند و گروههای علمی مرکز با این دبیرخانه  در مقام دریافت و ارزیابی آثار همکاری دارند. همچنین در این روند نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن آوری و فن بازار نیز در استان ها  برگزار شد.
افتخاری ادامه داد: شاخص های ارزیابی عملکرد پژوهشی استانها توسط وزارت علوم و وزارت کشور، تجمیع و به استانها ارسال گردید. همچنین  مستندات پژوهشی استانها به مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور ارسال و توسط کمیته ارزیابی مرکز، بررسی و 4 استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، فارس و لرستان به عنوان استان های برتر  انتخاب و در هجدهمین جشنواره ملی که در سالن اجلاس سران در تاریخ 27 آذر ماه برگزار شد با اهدای لوح، مورد تقدیر قرار گرفتند.
 دکتر  افتخاری اظهار داشت که: ان شالله ویژه نامه فعالیت های پژوهشی استانها در سال 96  پس از دریافت گزارش های استانی، منتشر و ارائه خواهد شد.
 وی گفت: سایر استانها نیز عموما از عملکرد پژوهشی بسیار خوبی برخوردار بودند که به اقتضای طبیعت جشنواره، طبعا لازم بود از میان بهترین ها گزینش صورت گیرد.
دکتر افتخاری در پایان ضمن تشکر از همکاری خوب وزرات علوم ، تحقیقات و فناوری، خاطر نشان کرد: در مجموع این جشنواره هم از حیث تعداد استان های شرکت کننده و هم حجم و محتوای خوب فعالیت های پژوهشی، نسبت به سال های قبل متمایز بود. از این منظر تلاش مستمر، صادقانه و مجدانه استانهای خراسان رضوی، خوزستان ، ایلام، مرکزی، بوشهر، کرمان، همدان، کردستان، البرز، اردبیل، سمنان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، گیلان و کرمانشاه که نسبت به سال های قبل پیشرفت قابل توجهی در مدیریت امور پژوهشی و همگامی حوزه اجرایی با طرح ها و فعالیت های علمی داشته اند در خور توجه است.
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر