ضرغامی: واقعه بزرگ 9 دی سال 88، انقلابی دیگر بود
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از 9 دی به عنوان انقلابی دیگر نام برد و گفت: واقعه بزرگ 9 دی، آثار و برکات فراوانی داشت که جا دارد از آن به عنوان انقلاب دیگر و انقلاب سوم نام ببریم.

وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن و حرکت تاریخی دانشجویان مسلمان پیروخط امام در تسخیر لانه جاسوسی و تعمیق دشمن شناسی و مبارزه با آمریکا که نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم ایران است، حادثه بزرگ هشت و 9 دی که تقریبا به فاصله هشت ماه ، دفاع مقدس مثل هشت سال دفاع مقدس صورت گرفت، آثار و برکات فراوانی داشت که جا دارد از آن به عنوان انقلاب دیگر نام ببریم.
وی تصریح کرد: در این حوادث دشمن و ضدانقلاب امیدوار شد؛ حوادثی که عمدتا در تهران صورت گرفت، دشمن ناامید به ویژه آمریکایی ها را در آن مقطع که به ویژه در مساله هسته ای، کاملا ایران مقتدر و پایدار را پذیرفته بودند و از مواضع خود عقب نشینی کرده بودند،دوباره به بزرگنمایی مسائل ایران بپردازند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بعد از این حوادث، چون تسلط و حرفه دشمنان، تصویرسازی و تصویرپردازی و خبرسازی است توانستند از این حوادث بزرگنمایی کند و جامعه ایران را به گونه ای دیگر جلوه دهند و آثار زیانبار و تخریبی فراوانی برای انقلاب و مردم در سطح جهانی رقم خورده بود که خوشبختانه حماسه بزرگ 9 دی، ورق را برگرداند و به مراتب قوی تر از گذشته، این جایگاه اقتدار را به ملت و انقلاب ایران هدیه کرد.
ضرقامی افزود: البته هشتم دی در خیلی استان ها و شهرستان های دیگر تظاهرات بزرگی صورت گرفت و 9 دی در استان های دیگر از جمله تهران تظاهرات شد، بنابراین 8 و 9 دی به عنوان حماسه ای که ملت ایران خلق کرد، مدنظر است.
وی با اشاره به ریشه یابی اعمال انسانی از منظر قرآنی و دیدگاه مطهری، گفت: طبق آیات، انگیزه تشکیکاتی که منکرین معاد و قیامت انجام می دهند ، واقعا این نیست که خدا و معاد را قبول ندارند بلکه دنبال اهداف دیگری هستند. به تعبیر این آیات این افراد، چون می خواهند گناه و معصیت کنند و آزاد باشند و حرف خودشان را حاکم کنند اگر ببینند حرفشان با اعتقاد به خدا و پیغمبر ، سازگاری ندارد، سعی می کنند اصل را منکر شوند تا بتوانند حرفشان را بزنند.
وی اضافه کرد: بسیاری از مکاتب و اظهار نظرها که در تاریخ ثبت شده اگر دنبال انگیزه های اولیه و دلایل به وجود آورنده مکاتب برویم به چیزهایی دیگری می رسیم که این افراد به دلایل دیگر مبلغ مکاتب می شوند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: حوادثی که در سال 88 اتفاق افتاد، متاسفانه عده ای از خواص که نمی خواستند شکست را باور کنند و احساس می کردند از دایره قدرت و تصمیم گیری خارج می شوند حاضر شدند به هر قیمت ولو به بهانه تقلب که هیچکدام قبول نداشتند، اوضاع را به هم بریزند و عملا با اهداف براندازی دشمن همسو شوند.
ادامه دارد...