پرداخت دیه کامل به جانباختگان حوادث اخیر/ سقف ۵۰ میلیون تومان تعهد بیمه به مجروحین
همتی : بیمه غرامت فوت شهدای حادثه کربلا و نیز بیمه مسئولیت فوت شدگان حادثه قطار هر دو دیه کامل و معادل ۱۹۳ میلیون تومان است و مصدومین هر دو حادثه نیز مشمول بیمه هزینه پزشکی تا سقف ۵۰ میلیون تومان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، عبدالناصر همتی با اشاره به شهادت زائران کربلای حسینی و کشته و مصدوم شدن تعدادی از هموطنان عزیز در حادثه قطار سمنان گفت: این حوادث غم بزرگی برای ملت ایران برجای گذاشت.
وی افزود: صنعت بیمه برای حمایت از این آسیب دیدگان آمادگی خود را اعلام کرده و امیدوارم شرکت بیمه دانا بیمهگر زوار کربلا و بیمه پارسیان بیمهگر راه آهن در حادثه قطار سمنان همچون گذشته، در کمترین زمان ممکن نحوه پرداخت خسارت را بررسی نموده تا با انجام وظیفه به موقع بتوانیم مرهمی کوچک بر درد و رنج خانوادههای این عزیزان باشیم.
همتی افزود: بیمه غرامت فوت شهدای حادثه کربلا و نیز بیمه مسئولیت فوت شدگان حادثه قطار هر دو دیه کامل و معادل ۱۹۳ میلیون تومان است و مصدومین هر دو حادثه نیز مشمول بیمه هزینه پزشکی تا سقف ۵۰ میلیون تومان است.
از صبح شنبه در میدان سنگی شهر صدرای شهرستان شیراز جمع شدند هرچه توانستند به حکومت فحش دادند بعد هم ایستگاه های اتوبوس و بانک ها و ساختمان های شهرداری و اورژانس و پمپ گاز و آتش نشانی و ساختمان بسیج را سوراخ کردند حال دیه هم باید بگیرند خیلی خیلی کار حکومت جالب است