صدا و سیما برنامه ما را تبدیل به سوپرمارکت کرده بود/ کودک درتلویزیون است که تمام شده است
مجید قناد: دو سال پیش اسپانسر در برنامه تلویزیونی اجبار شد و برنامه ما به عبارتی سوپر مارکت شده بود، به همین جهت ترجیح دادم از برنامه "فیتیله" خداحافظی کنم.

مجید قناد، مجری برنامه «فیتیله» با اشاره به غیبت چند ساله اخیر خود در صدا و سیما و همچنین مشکلات پیش آمده در به پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران گفت: بعد از گذشت 8 سال حس کردم به خاطر چهار چوب هایی که برای برنامه های تلویزیونی بوجود آورده اند، دیگر در برنامه «فیتیله» حضور فعالی نداشته باشم و علیرغم مخالفتهایی که با رفتنم از سمت مسئولان بود، از این برنامه خداحافظی کردم.
مجری برنامه «فیتیله» با اشاره به وادار کردن اسپانسر در برنامه تلویزیونی، خاطر نشان کرد: دو سال پیش اسپانسر در برنامه تلویزیونی اجبار شد و برنامه ما به عبارتی سوپر مارکت شده بود، به همین جهت ترجیح دادم از برنامه "فیتیله" خداحافظی کنم و دیگر در این فضا برنامه اجرا نکنم. البته ناگفته نماند که اسپانسر در تمام دنیا هست اما باید درباره نوع، جایگاه و شکل مکانی که میخواهد در آن مورد استفاده قرار بگیرد، دقت لازم را به کار برد.
قناد ادامه داد: حاضر نیستم به هر قیمتی با هر اسپانسری در تلویزیون ظاهرشوم و نمی توانم سرنوشت این آینده سازان را به بازی بگیرم.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر مشغول کاری نیستم به دلیل اینکه تلویزیون بودجه لازم را ندارد و اسپانسر مورد نظر در این حوزه یافت نمی شود.
به گفته قناد، اگر فردی در راستای کار فرهنگی از جمله آتش نشانی، کتاب، زلزله، طبیعت، محیط زیست، بهداشت و … حرکت کند، میتوانیم در بخش آموزش به بچهها کمک مفیدی داشته باشیم.
قناد در خصوص معیارهای خود برای یک برنامه کودک و نوجوان خاطر نشان کرد: به نظرمن وجود بازیگران توانا و علاقهمند به کودکان، همچنین صداقت کاری، ساده بودن شکل کار و همت و تلاش گروهی میتواند ابزار مناسبی برای ارائه یک برنامه تلویزیونی ویژه کودک باشد. برنامههای کودک به دلیل حساسیت بیشتر به خصوص در برنامههای زنده دقت و حساسیت دقیقتری لازم است..
این مجری برنامه کودک و نوجوان اظهار کرد: من و امثال من نباید در جا بزنیم مخصوصا افرادی که در عرصه کودک و نوجوان فعالیت دارند باید مطابق با کودک و نوجوانان بزرگ شویم.
وی افزود: عمو قناد تمام نشده این کودک تلویزیون است که تمام شده است؛ کودکانی که سنشان کودک ولی ذهنشان نوجوان است و وظیفه صدا و سیما این است که نباید آنها را ساده دید و ساده گرفت باید از خواب ناز بیدار شویم و خردسال و کودک و نوجوانان امروز را خوب ببینیم و به خواسته های آنها توجه کنیم آنها نیاز به راهنمایی تلویزیون و آموزش و پرورش و خانواده دارند اگر امروز برای آنها هزینه ای ندهیم فردا خیلی دیر است.