دعوت استقلال از مربی سابق رئال مادرید

باشگاه استقلال تهران اعلام کرد «خوان رامون لوپز کارو» مربی سابق رئال مادرید از گزینه‌های سرمربی‌گری این تیم است. بر طبق اعلام کانال تلگرام باشگاه استقلال «لوپز» برای مذاکره و بازدید از امکانات آبی‌ها در راه تهران است.

دعوت استقلال از مربی سابق رئال مادرید

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ بر اساس گزارش رسانه رسمی باشگاه استقلال، این باشگاه بر اساس وظیفه ذاتی خود که همانا تلاش برای کسب رضایت هواداران عزیز و گرامی است، مذاکرات خود را با چند مربی مطرح داخلی و خارجی آغاز کرده و به طور همزمان پیش می‌برد. بر همین اساس و همانطور که سید حجت کریمی سرپرست مدیرعاملی باشگاه نیز پیش از این اعلام کرده، برنامه‌های کاری و‌ رزومه چند مربی در حال بررسی است که یکی از این گزینه‌ها، سرمربی پیشین رئال مادرید و تیم‌های ملی اسپانیا، عربستان و عمان است.

باشگاه استقلال نهایت تلاش خود را به کار گرفته تا بهترین و مناسب‌ترین گزینه را برای نیمکت فصل آینده انتخاب کند. به جهت رعایت شان و اعتبار باشگاه استقلال و همین‌ طور بازدید از امکانات و شرایط باشگاه، آقای لوپز راهی ایران می‌شود تا پس از حضور در تهران و آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های باشگاه استقلال، مذاکرات به صورت حضوری نیز ادامه یابد. نکته قابل توجه این که باشگاه استقلال به طور همزمان گفت‌وگوهای خود را با سایر سرمربیان داخلی و خارجی مد نظر، ادامه می‌دهد.

 

 

منبع: سایت دیده‌بان ایران

ارسال نظر