کد خبر: 243618
A

محرومیت ساپینتو به پایان رسید

طبق اعلام کمیته انضباطی سرمربی استقلال از تاریخ ۱۸ مهر مجاز به همراهی تیم خود است و در صورتی که مسئولان استقلال همچنان تمایل به همکاری با او را داشته باشند مشکلی برای همراهی و حضور روی نیمکت نخواهد داشت.

محرومیت ساپینتو به پایان رسید

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ فوتبال استقلال روز گذشته در هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر مقابل چادرملو به تساوی رسید و این آخرین باری بود که ساپینتو به دلیل محرومیت نمی‌توانست روی نیمکت آبی پوشان حضور یابد.

طبق اعلام کمیته انضباطی این مربی از تاریخ ۱۸ مهر مجاز به همراهی تیم خود است و در صورتی که مسئولان استقلال همچنان تمایل به همکاری با او را داشته باشند مشکلی برای همراهی و حضور روی نیمکت نخواهد داشت.

 

ریکاردو ساپینتو دیشب بعد از بازی برابر چادرملو تهران را به مقصد دوبی ترک کرد تا با خانواده‌اش دیدار کند

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر