کریک؛ خواستار بازگشت رشفورد

سرمربی منچستر یونایتد خواستار بازگشت مارکوس رشفورد به این تیم شده است.

کریک؛ خواستار بازگشت رشفورد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، مارکوس رشفورد بازیکن منچستر یونایتد است که به صورت قرضی برای بارسلونا بازی می کند.

روزنامه بریتانیایی «تلگراف» در گزارشی اعلام کرد که مایکل کریک، بازگرداندن مارکوس رشفورد به منچستر یونایتد را در اولویت‌های خود قرار داده است البته اگر پس از پایان فصل جاری، همچنان به عنوان سرمربی اصلی تیم باقی بماند.

کریک چند هفته پیش، به صورت موقت و تا پایان فصل، هدایت منچستر یونایتد را بر عهده گرفت؛ پس از آنکه مدیریت باشگاه، روبن آموریم را از سمت سرمربیگری برکنار کرد.

از سوی دیگر، رشفورد فصل جاری را به صورت قرضی در بارسلونا سپری می‌کند و قرارداد او شامل بند اختیاری برای خرید دائمی توسط باشگاه کاتالان به مبلغ حدود ۳۵ میلیون یورو است.

این بازیکن انگلیسی در فصل جاری، عملکرد خوبی با پیراهن بارسلونا داشته، اما مدیریت باشگاه هنوز تصمیم نهایی خود را درباره فعال کردن یا عدم فعال کردن گزینه خرید نگرفته است.

رشفورد در این فصل، ۳۱ بازی برای بارسلونا در تمام مسابقات انجام داده و موفق به زدن ۹ گل و ۱۲ پاس گل شده است.

این بازیکن باتجربه بعد از بازگشت رافینیا نیمکت نشین شده است و کمتر فرصت بازی به او رسیده است اما هر وقت که بازی کرده است تاثیر گذار بوده است و همین باعث شده است تا احتمال ماندن او در آبی اناری ها هم زیاد باشد البته بعید است که بارسلونا حاضر باشد چنین رقمی را برای این بازیکن پرداخت کند.

 

ارسال نظر