پایان جلسه اوسمار و حدادی؛ استعفایی در کار نبود
نشست مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویرا در شرایطی به پایان رسید که خبری از استعفای سرمربی قرمزها نبود و مقرر شد این دو نفر جلسات بیشتری را با یکدیگر برگزار کنند تا چالشهای به وجود آمده کمتر شود.
به گزارش سایت دیدهبان ایران، بعد از برگزاری تمرینات امروز پرسپولیس، اوسمار ویرا سرمربی این تیم به همراه پیمان حدادی جلسهای را برگزار کردند.
سرمربی پرسپولیس نسبت به بیانیه شب گذشته مدیریت باشگاه گلهمند بود و همین موضوع سبب شد تا وی گلایههای خود و شاگردانش را به مدیریت باشگاه منتقل کند.
حدادی نیز با روشن کردن مواضع باشگاه و تصمیمات خود، سوء تفاهمات را برطرف کرد و مقرر شد مدیرعامل و سرمربی پرسپولیس جلسات بیشتری را با یکدیگر برگزار کرده تا مشکلات از این قبیل رخ ندهد.
همچنین پیگیریهای خبرنگار ما از این موضوع حکایت دارد که اوسمار در این جلسه استعفا نداده و تنها مشکلات خود را به مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرده است.
منبع: ایرنا