‎پاسخ تند نکونام به ادعای رویانیان؛ برایم پورشه فرستاد تا پرسپولیسی شوم!

‎جواد نکونام، کاپیتان سابق تیم ملی به صحبت‌های رویانیان واکنش تند نشان داد.

‎پاسخ تند نکونام به ادعای رویانیان؛ برایم پورشه فرستاد تا پرسپولیسی شوم!

به گزارش سایت دیدبان ایران، در گفت‌وگویی کوتاه در این خصوص گفت: دروغ محض است، من هیچ صحبت تلفنی با آقای رویانیان ‌نکرده‌ام. من ضمن احترامی که برای باشگاه پرسپولیس قائلم اما با افتخار همیشه استقلالی بوده‌ام و حتی یک لحظه چه در زمان حضورم در پاس به‌عنوان یک بازیکن جوان و چه زمان‌های دیگر به این موضوع فکر هم نکرده‌ام. ای کاش دوستان برای اینکه اسمشان روی دور باشد به داستان‌سرایی روی نیاورند.

وی افزود: آقای رویانیان از طریق یکی از بازیکنان تیم ملی که در پرسپولیس شاغل بود یک عدد پورشه به در خانه‌ام فرستاد و از من خواست آن را به‌عنوان پیش‌قرارداد بگیرم و سپس قرارداد ببندم، من همانجا به همان بازیکن گفتم علاقه‌ام به استقلال نه با پورشه و نه با هیچ‌چیز دیگری خریدنی نیست. 

نکونام در ادامه گفت: یادم می‌آید از طریق بهنام ابوالقاسم پور که فامیل دور ما هم هست، خواستند جلسه بگذارند و گفتند که تمام خواسته‌هایت را قبول می‌کنیم که من جوابم به بهنام هم همان بود.

ارسال نظر