?>
کد خبر: 220063
A

۶۵ مصدوم و ۶ کشته بر اثر طوفان و صاعقه در کشور

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: بر اثر طوفان‌ و صاعقه‌های شدید در روزهای اخیر ۶۵ نفر در نقاط مختلف کشور مصدوم و ۶ نفر نیز جان باختند.

۶۵ مصدوم و ۶ کشته بر اثر طوفان و صاعقه در کشور

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛  یکتاپرست، سخنگوی سازمان اورژانس کشور  در توضیح بیشتر اعلام کرد: از هفتم تا دهم اردیبهشت‌ماه امسال، ۶۵ نفر بر اثر وزش شدید باد و رعد و برق در کشور دچار مصدومیت شدند که متأسفانه ۶ نفر از آن‌ها جان خود را از دست دادند.

به گفته وی، سه نفر از فوتی‌ها در پی وزش شدید باد و سه نفر دیگر نیز بر اثر اصابت صاعقه جان باخته‌اند که بیشترین حوادث جوی در روز هفتم اردیبهشت‌ماه گزارش شده و عمده مصدومان و فوتی‌ها نیز مربوط به همین روز هستند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: در این میان، استان تهران با ۵۳ مصدوم، بیشترین آمار آسیب‌دیدگان را در میان استان‌های کشور به خود اختصاص داده است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر