?>
کد خبر: 220881
A

۵ مدیر یک تعاونی در دماوند به اتهام تخلفات مالی به دادگاه معرفی شدند

مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره یکی از تعاونی‌های منطقه دماوند به دلیل تخلفات مرتبط با خرید زمین و نقض قوانین تعاونی به مراجع قضائی معرفی شدند، این اقدام در راستای نظارت بر فعالیت‌های تعاونی‌ها و پاسخ به گزارش‌های مردمی درباره تخلفات احتمالی صورت گرفته است.

۵ مدیر یک تعاونی در دماوند به اتهام تخلفات مالی به دادگاه معرفی شدند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، رئیس اداره تعاون دماوند با تأیید این خبر به مهر اعلام کرد: پنج نفر، شامل مدیرعامل و تمام اعضای هیئت‌مدیره این تعاونی، به اتهام خرید زمین بدون کاربری مجاز و نقض قوانین مرتبط با نقل‌وانتقال اراضی به تعاونی‌ها به مراجع قضائی معرفی شده‌اند.

به گفته خدایاری، این تخلفات بر اساس بند ۱۷ ماده ۶۶ قانون تعاون شناسایی شده و اتهامات دیگری نیز در حوزه فعالیت‌های تعاونی مطرح است.

این افراد با خرید زمین‌هایی که کاربری قانونی برای فعالیت تعاونی نداشتند، قوانین را زیر پا گذاشتند و اقدامات آن‌ها با گزارش‌های مردمی و بررسی‌های دقیق به مرحله رسیدگی قضائی رسیده است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

ارسال نظر