?>
کد خبر: 225115
A

واکنش خانواده الهه حسین‌نژاد به برخی شایعات/ به اسم ما صفحه زده‌اند و درخواست پول می‌کنند!

خانواده الهه حسین نژاد به شایعات رسانه های معاند در فضای مجازی واکنش نشان داد.

واکنش خانواده الهه حسین‌نژاد به برخی شایعات/ به اسم ما صفحه زده‌اند و درخواست پول می‌کنند!

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ عموی مرحوم الهه حسین‌نژاد، دختری که توسط یک راننده به قتل رسید و اخبارش بسیاری از شهروندان را تحت تاثیر قرار داد، گفت: از پلیس آگاهی تهران بزرگ تشکر می‌کنم بابت پیگیری و دستگیری قاتل.

او افزود: موقع پرداخت کرایه این قاتل شیطان صفت گوشی الهه را می‌بیند و هنگام گرفتن گوشی با مقاومت روبرو می‌شود و بعد با چندین ضربه به قتل می‌رساند.

او گفت: پزشکی قانونی موضوع تعرض را تکذیب کرده و همچین اتفاقی نیافتاده است. از دادستان محترم درخواست اشد مجازات را برای قساوت این فرد تقاضا داریم.

او ادامه داد: در فضای مجازی به اسم الهه حسین نژاد صحبتهای سیاسی می‌کنند؛ او به مسائل سیاسی علاقه نداشت و کمک حال پدر و مادرش بود. عده ای هم به اسم ما صفحه ایجاد کردند در فضای مجازی و شماره کارت قرار دادند که ما نیاز مالی داریم؛ من همینجا تکذیب می‌کنم.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر