کد خبر: 239200
A

اژه‌ای: هیچ ارفاقی برای متهم سقط جنین صورت نگیرد

رئیس قوه‌قضائیه در گفت‌وگو با دکتری که در مطبش سقط جنین انجام می‌داد گفت: شما به عنوان یک پزشک، تعهد و قسم یاد کرده‌اید که پاسدار حرمت و جان انسان‌ها باشید اما متأسفانه مرتکب جنایت شدید و به صنف خود خیانت کردید چنانچه جرم اثبات شد، کوچک‌ترین ارفاق و مسامحه‌ای نباید در قبال او صورت گیرد.

اژه‌ای: هیچ ارفاقی برای متهم سقط جنین صورت نگیرد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای ؛رئیس قوه‌قضائیه در گفت‌وگو با دکتری که در مطبش سقط جنین انجام می‌داد گفت: شما به عنوان یک پزشک، تعهد و قسم یاد کرده‌اید که پاسدار حرمت و جان انسان‌ها باشید اما متأسفانه مرتکب جنایت شدید و به صنف خود خیانت کردید.

اژه‌ای خطاب به مقامات قضایی دادگستری گفت: چنانچه جرم این متهم اثبات شد، کوچک‌ترین ارفاق و مسامحه‌ای نباید در قبال او صورت گیرد.

سؤالات رئیس دستگاه قضا از متهم باعث شد دست متهم رو شده و مشخص شود که اسامی افراد را در دفاترش کدگذاری می‌کرده است

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر