کد خبر: 244709
A

مزایده فروش ۴۱ دستگاه خودروی پرونده رضایت خودرو آغاز شد

معاون اجرای احکام دادسرای قزوین از برگزاری مزایده ۴۱ دستگاه خودروی ایرانی و خارجی شرکت رضایت خودرو طراوت نوین خبر داد.

مزایده فروش ۴۱ دستگاه خودروی پرونده رضایت خودرو آغاز شد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  سید نعمت‌الله حسینی معاون اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب قزوین در خصوص آخرین وضعیت پرونده شرکت رضایت خودرو طراوت نوین گفت: با توجه به درخواست شکات پرونده رضایت خودرو، مزایده خودروهای ایرانی و خارجی متعلق به این شرکت برگزار می‌شود.

وی گفت: با اعلام واحد اجرای احکام کیفری، تاریخ مزایده ۴۱ دستگاه خودروی باقی‌مانده، شامل خودروهای ایرانی و خارجی، از تاریخ ۲۱ مهرماه آغاز و تا ۱۱ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: پیش‌تر ۲۹ دستگاه خودرو ایرانی مرتبط با این پرونده از طریق سامانه ستاد به فروش رفته و مبالغ حاصل به شکات پرداخت شده است.

معاون اجرای احکام دادسرای قزوین افزود: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه ستاد نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرآیند اقدام کنند. خرید خودروها به صورت نقدی بوده و افراد می‌توانند ۱۰ درصد مبلغ را در روز مزایده پرداخت و مابقی را ظرف یک ماه تسویه کنند.

حسینی بیان داشت: واحد اجرای احکام کیفری نیز اعلام کرده است که پس از تکمیل وجه توسط خریداران، خودرو را در همان روز تحویل خواهد داد.

وی افزود: ارزش تقریبی خودروهای قابل مزایده حدود ۴۰۰ میلیارد تومان اعلام شده است

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر