بازداشت ۳ نفر در پرونده خواننده مازندرانی به اتهام قتل عمد/ متهمان از اعضای نزدیک خانواده مقتول هستند
دادستان عمومی و انقلاب چمستان از بازداشت ۳ نفر در پرونده خواننده مازندرانی، به اتهام قتل عمدی خبر داد و گفت: متهمین از اعضای نزدیک خانواده مقتول هستند.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ دادستان عمومی و انقلاب چمستان از بازداشت ۳ نفر در پرونده خواننده مازندرانی، به اتهام قتل عمدی خبر داد و گفت: متهمین از اعضای نزدیک خانواده مقتول هستند.
ایمان حسن زاده دادستان عمومی و انقلاب چمستان اظهار داشت: در پی درگذشت یکی از خوانندگان استان مازندران در سال گذشته و شکایت اولیای دم، علیرغم اینکه در بدو امر، ادلهای مبنی بر قتل عمدی در پرونده، وجود نداشت ولی امروز با تحقیقات دقیق و گسترده، ابعاد تازهای تحت عنوان قتل عمدی در این پرونده مشخص شده است.
وی افزود: در این راستا تحقیقات مقدماتی با وصف محرمانه انجام و در نهایت با توجه به پیگیریهای به عمل آمده و تحقیقات فنی و علمی صورت گرفته، عوامل دخیل در قتل شناسایی و در همین راستا 3 نفر (تحت عناوین مشارکت و معاونت) تفهیم اتهام و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.
حسن زاده با بیان اینکه انگیزه دقیق قتل هنوز کشف نشده است، تصریح کرد: متهمین از اعضای نزدیک خانواده مقتول هستند.