کد خبر: 256884
A
در گفت و گو با دیده بان ایران مطرح شد؛

واکنش عضو شورای شهر تهران به جایه جایی مجسمه شاپور: از این هزینه‌ها در این دوره بسیار وجود داشته/ قرار است در مهرآباد نصب شود

مجسمه شاپور ۱۶ آبان امسال در میدان انقلاب رونمایی شد. مراسم رونمایی این مجسمه هم بسیار مفصل بود. اما شب گذشته این مجسمه جا به جا شد و آنطور که مهدی مذهبی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران اعلام کرده قرار است در محدوده فرودگاه مهرآباد جا نمایی شود. اما اگر قرار بود که این مجسمه به جای دیگری منتقل شود چرا با مراسمی با گزینه‌های بسیار برای رونمایی از آن برگزار شد؟ شهرداری چرا با این انتقال هزینه‌هایی به شهر تحمیل می‎کند؟ ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال به دیده‌بان ایران گفت: «از این هزینه‌ها در این دوره بسیار وجود داشته است.»

واکنش عضو شورای شهر تهران به جایه جایی مجسمه شاپور: از این هزینه‌ها در این دوره بسیار وجود داشته/ قرار است در مهرآباد نصب شود

دیده‌بان ایران؛ مجسمه شاپور ۱۶ آبان امسال در میدان انقلاب رونمایی شد. مراسم رونمایی این مجسمه هم بسیار مفصل بود. اما شب گذشته این مجسمه جا به جا شد و آنطور که مهدی مذهبی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران اعلام کرده قرار است در محدوده فرودگاه مهرآباد جا نمایی شود.

اما اگر قرار بود که این مجسمه به جای دیگری منتقل شود چرا با مراسمی با گزینه‌های بسیار برای رونمایی از آن برگزار شد؟ شهرداری چرا با این انتقال هزینه‌هایی به شهر تحمیل می‎کند؟ ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال به دیده‌بان ایران گفت: «از این هزینه‌ها در این دوره بسیار وجود داشته است.»

او افزود: «از این مجسمه در میدان انقلاب رونمایی شد و قرار نبود به عنوان نماد دائمی در میدان انقلاب باقی بماند. البته شهرداری پیش از این هم اعلام کرده بود که این مجسمه را چند وقت در میدان انقلاب نصب می‌کند و پس از آن به یکی از ورودی‌های شهر منتقل خواهد کرد. حالا طبق شنیده‌ها قرار است که در محدوده فرودگاه مهرآباد نصب شود.»

منبع: دیده بان ایران 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر