پلیس: حادثه دیشب وکیل‌آباد عمدی نبود

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا، در تشریح جزئیات حادثه مرگبار بامداد امروز در بزرگراه وکیل‌آباد مشهد اظهار کرد: این حادثه حدود ساعت ۲۴ در بزرگراه وکیل‌آباد شهر رخ داد و در جریان آن، یک دستگاه خودروی هیوندای جنسیس با یک دستگاه سوزوکی ویتارا و سپس با جمعی از شهروندان برخورد کرد.

پلیس: حادثه دیشب وکیل‌آباد عمدی نبود

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  سرهنگ داوود شکیبایی رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا، در تشریح جزئیات حادثه مرگبار بامداد امروز در بزرگراه وکیل‌آباد مشهد اظهار کرد: این حادثه حدود ساعت ۲۴ در بزرگراه وکیل‌آباد شهر مقدس مشهد رخ داد و در جریان آن، یک دستگاه خودروی هیوندای جنسیس با یک دستگاه سوزوکی ویتارا و سپس با جمعی از شهروندان برخورد کرد.

وی افزود: راننده این خودروی هیوندای جنسیس، مردی حدود ۳۵ ساله بود که در مسیر غرب به شرق بزرگراه وکیل‌آباد در حال تردد بود. برابر بررسی‌های انجام‌شده، این راننده به دلیل سابقه تشنج، در زمان وقوع حادثه دچار تشنج شده و توانایی کنترل وسیله نقلیه را از دست داده است.

سرهنگ شکیبایی تصریح کرد: سوابق پزشکی این فرد در بررسی‌های انجام‌شده استخراج و مشخص شده است که وی سابقه تشنج داشته است. همچنین همسر راننده و خود وی نیز این موضوع را تأیید کرده‌اند و اعلام شده که راننده داروهای مربوط به این بیماری را مصرف می‌کرده و حتی پیش از وقوع حادثه نیز نسبت به مصرف داروهای خود اقدام کرده بود.

جزئیات برخورد هیوندای جنسیس

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا ادامه داد: در جریان این حادثه، خودروی هیوندای جنسیس ابتدا با یک دستگاه سوزوکی ویتارا برخورد و پس از انحراف به سمت راست، با شهروندانی که در حاشیه بزرگراه و در تجمع حضور داشتند برخورد کرد.

وی گفت: در این حادثه ۴ نفر شامل ۲ زن، یک مرد و یک کودک حدود ۹ ساله در دم جان خود را از دست دادند و ۱۱ نفر نیز مجروح شدند که مصدومان بلافاصله برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان‌ها منتقل شدند.

سرهنگ شکیبایی با اشاره به وضعیت راننده اظهار کرد: راننده خودروی جنسیس دارای گواهینامه مشروط بوده و کد مربوط به محدودیت پزشکی نیز در گواهینامه وی درج شده است. این فرد از ناحیه چشم چپ فاقد کارایی بینایی بوده و صرفاً با چشم راست رانندگی می‌کرده است.

 

ارسال نظر