طرح ۱۵ سناتور آمریکایی برای بازگرداندن انصارالله یمن به فهرست «سازمانهای تروریستی»
۱۵ سناتور آمریکایی خواستار اتخاذ راهبردی جدیدی از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهوری بعدی آمریکا علیه انصارالله یمن شدند.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ گروهی متشکل از ۱۵ سناتور آمریکایی خواستار اتخاد راهبردی جدیدی در دوره ریاست جمهوری ترامپ برای مقابله با «حوثی» ها (انصارالله یمن) شدند.
بر اساس گزارش ها، این ۱۵ سناتور با ارائه طرحی موسوم به «قانون برچیدن نیروهای نیابتی ایران»، خواستار معرفی دوباره «حوثیها« بهعنوان یک سازمان تروریستی خارجی و استراتژی جدید برای کاهش تواناییهای آنها در دریای سرخ و گزارشی درباره موانع ارائه کمکهای بشردوستانه در دریای سرخ شدند.
جیم ریش، رئیس کمیته روابط خارجی سنا در بیانیهای گفت: در دولت ترامپ، آمریکا به کارزار فشار حداکثری رئیسجمهور علیه ایران و حفظ امنیت ملی آمریکا بازخواهد گشت.
سناتور لیندزی گراهام با بیان اینکه شعارهای «حوثی ها» از جمله «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و نفرین بر یهودیان» است، مدعی شد: «لازم نیست شرلوک هلمز باشید تا بفهمید آنها تروریست هستند».
در حالی که حملات در دریای سرخ ادامه دارد، استقرار ناو هواپیمابر و موشک ها و مهمات مورد نیاز برای مقابله با این حملات برای آمریکا میلیارد ها دلار هزینه دارد.