?>
کد خبر: 222441
A

بلومبرگ: ترامپ از پوتین خواسته با آتش‌بس موافقت کند، اما پوتین رد کرده است

بلومبرگ به نقل از یک مقام اروپایی نوشت: مرتس، مکرون و استارمر تلاش کردند برای ترامپ روشن کنند که پوتین دارد وقت‌کشی می‌کند و روسیه پس از متحمل شدن خسارات سنگین، فاقد توانایی‌های لازم برای دستیابی به اهداف پوتین است.

بلومبرگ: ترامپ از پوتین خواسته با آتش‌بس موافقت کند، اما پوتین رد کرده است

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ دبلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه نوشت: رئیس جمهور روسیه مطمئن است که نیروهایش قادر به نفوذ به خطوط دفاعی اوکراین تا پایان سال هستند.

 بلومبرگ می گوید پوتین به توانایی نیروهایش برای تسلط کامل بر ۴ منطقه‌ای که ضمیمه روسیه اعلام کرده، اطمینان دارد و اگر لازم باشد، برای یک جنگ طولانی مدت آماده است.

همچنین پوتین در تلاش است تا با مانور، تداوم مذاکرات را همزمان با حمله نظامی تضمین کند.

 بلومبرگ به نقل از یک مشاور سیاسی نزدیک به کرملین نوشت: ترامپ از پوتین می‌خواهد با آتش‌بس موافقت کند اما پوتین رد می‌کند.

همچنین  بلومبرگ به نقل از منبعی نزدیک به وزارت دفاع روسیه نوشت: بسیاری در ارتش روسیه به توانایی ارتش برای دستیابی به اهداف پوتین شک دارند.

بلومبرگ به نقل از یک مقام اروپایی هم نوشت: مرتس، ماکرون و استارمر تلاش کردند برای ترامپ روشن کنند که پوتین دارد وقت‌کشی می‌کند و روسیه پس از متحمل شدن خسارات سنگین، فاقد توانایی‌های لازم برای دستیابی به اهداف پوتین است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر