کد خبر: 237087
A

رویترز:۳ کشور اروپایی احتمالا از پنج شنبه روند مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را آغاز می‌کنند

خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از منابع دیپلماتیک خود در کشورهای غربی مدعی شد: بریتانیا، فرانسه و آلمان احتمالا از روز پنج‌شنبه روند فعال‌سازی مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را آغاز می‌کنند

رویترز:۳ کشور اروپایی احتمالا از پنج شنبه روند مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را آغاز می‌کنند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از منابع دیپلماتیک خود در کشورهای غربی مدعی شد: بریتانیا، فرانسه و آلمان احتمالا از روز پنج‌شنبه روند فعال‌سازی مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را آغاز می‌کنند

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ خبرگزاری رویترز به نقل از چهار دیپلمات غربی در گزارشی ادعا کرد که بریتانیا، فرانسه و آلمان احتمالا از روز پنج‌شنبه(فردا) روند فعال‌سازی مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را آغاز می‌کنند.

رویترز مدعی شد: این سه کشور اروپایی امیدوارند تهران ظرف ۳۰ روز تعهداتی درباره برنامه هسته‌ای ارائه کند تا مانع اقدام عملی شود.

در این گزارش ادعا شده سه کشور اروپایی روز سه‌شنبه با نمایندگان  ایران دیدار کردند تا دیپلماسی هسته‌ای را پیش از آنکه مهلت فعال‌سازی مکانیسم ماشه در اواسط اکتبر منقضی شود، احیا کنند. بر اساس برجام، این کشورها هنوز می‌توانند تحریم‌های لغوشده ۲۰۱۵ را بازگردانند.

سه دیپلمات اروپایی و یک دیپلمات غربی به رویترز گفتند گفت‌وگوهای سه‌شنبه با ایران تعهدات کافی و ملموسی به همراه نداشت، هرچند هنوز امکان ادامه دیپلماسی در هفته‌های آینده وجود دارد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر