کد خبر: 255903
A

حملات هوایی اسرائیل به جنوب و شرق لبنان

اسرائیل با نقض مجدد آتش‌بس، چند منطقه را در جنوب و شرق لبنان با هواپیماهای جنگی و پهپادهای انفجاری هدف قرار داد.

حملات هوایی اسرائیل به جنوب و شرق لبنان

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، رژیم اسرائیل با تداوم نقض آتش بس، مناطق مختلفی را در جنوب و شرق لبنان هدف حملات هوایی قرار داد.

به گفته خبرنگار المیادین، هواپیماهای جنگی رژیم اسرائیل ارتفاعات «الریحان» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

جنگنده‌های ارتش اشغالگر همچنین منطقه «تبنا» بین شهرک‌های تبنا و «قعقعة الصنوبر» در شهرستان صیدا را هدف قرار دادند.

براساس گزارش منابع محلی، رژیم اسرائیل منطقه «اللبونه» در جنوب لبنان را هم با یک بمب صوتی شلیک شده از پهپهادهای انتحاری هدف قرار داد.

بلندی های «اقلیم التفاح»، حدفاصل بین دو شهرک «الزراریه» و «انصار»، مناطق بین شهرک های «حومین» و «رومین» و شهرک های جبل الرفیع، البیساریه، سجد، جرمق و المحمودیه در جنوب لبنان هدف حمله جنگنده های رژیم اشغالگر قرار گرفتند.

اسرائیل همچنین اطراف شهرک «زلایا» در منطقه البقاع غربی در شرق لبنان را هدف چهار حمله هوایی قرار داد و جنگنده های این رژیم همچنان در ارتفاع پایین بر فرار این این شهرک پرواز می کنند.

ارتش رژیم اسرائیل مدعی شد که در حملات به جنوب لبنان، اردوگاه‌های آموزشی تیپ رضوان و زیرساخت‌های نظامی حزب الله را هدف قرار داده است.

برخی منابع اعلام کردند که جنوب و شرق لبنان طی چند ساعت گذشته هدف ۱۰ حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفته است و پهپادها همچنان به صورت گسترده در جنوب لبنان در حال پرواز هستند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر