کد خبر: 251999
A

آلودگی هوا در کشور ادامه دارد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا، از تداوم کاهش کیفیت هوا و افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها خبر داد.

آلودگی هوا در کشور ادامه دارد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ صادق ضیاییان گفت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه های پیش‌یابی هواشناسی، تا پایان این هفته در اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم است. به همین سبب در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی، کاهش کیفیت هوا و افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها تداوم خواهد داشت.

وی ادامه داد: طی سه روز آینده در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پر تردد و صنعتی احتمال رسیدن شاخص آلودگی به آستانه بسیار ناسالم و خطرناک دور از انتظار نیست. لازم به ذکر است امروز در شرق و جنوب شرق کشور در بعضی ساعات وزش باد رخ خواهد داد.

 

ضیاییان افزود: چهارشنبه بعد از ظهر در استان کردستان و جنوب آذربایجان غربی و پنجشنبه برخی نقاط در استان های مازندران و گلستان افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

 

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران‌ مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۴ آذرماه) صاف و غبار آلود به تدریج افزایش ابر با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه (۵ آذرماه) صاف تا کمی ابری و غبارآلود با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۴ و ۵ آذرماه) بندرعباس با دمای ۳۲ و ۳۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۸- و ۷- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور خواهند بود. 

منبع:ایسنا

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر