پیاده روی روشی کاهش خطر ابتلا به سرطان
متخصصان مدتها است میگویند هرچه افراد بیشتر پیادهروی کنند، سلامت آنها از چند جنبه بهبود پیدا میکند. سبک زندگی کمتحرک با پیامدهای منفی برای سلامت از جمله افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، مرتبط است.

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ تحقیق اخیر دانشگاه آکسفورد که بیش از ۸۵ هزار نفر در انگلیس را در بر میگرفت، به روشنتر شدن این موضوع کمک کرده است. یافتههای این پژوهش در نشریه انگلیسی پزشکی ورزش (British Journal of Sports Medicine) منتشر شده است.
نویسندگان این پژوهش وضعیت سلامت شرکتکنندگان را با استفاده از دستگاههای پوشیدنی ردیاب فعالیت بدنی بررسی و میزان و شدت تحرک روزانه آنها را اندازهگیری کردند.
بهطور میانگین پس از شش سال، وضعیت شرکتکنندگان پیگیری و مشخص شد که هرچه تعداد قدمها بیشتر باشد، خطر ابتلا به سرطان کمتر است. علاوه بر این، سرعت پیادهروی تاثیری در نتیجه نداشت.
فواید این فعالیت از حدود ۵۰۰۰ قدم در روز نمایان میشود و خطر ابتلا به سرطان در این سطح ۱۱ درصد کاهش پیدا میکند. با ۷۰۰۰ قدم، میزان کاهش خطر به ۱۶ درصد میرسد. بیش از ۹۰۰۰ قدم، روند کاهش خطر ثابت میماند.
یافتهها توصیه پیادهروی ۱۰ هزار قدم در روز را تایید میکنند. گفته میشود خطر مرگ زودهنگام در افرادی که روزانه بیش از ۸۰۰۰ قدم راه میروند در مقایسه با کسانی که کمتر از ۵۰۰۰ قدم در روز راه میروند تا نصف کاهش پیدا میکند، هرچند پزشکان در مورد این رقم اختلاف نظر دارند.
بهطور کلی، مقامهای بهداشتی فدرال به بزرگسالان توصیه میکنند که در هفته ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط داشته باشند.