ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه: ادعای برخورد با زنان بخاطر نداشتن حجاب فقهی دروغ است /نه اجباری بودن حجاب مساله بوده نه تعریف آن
ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه در یادداشتی به موضوع حجاب و عفاف پرداخته و نوشته است: ادعای برخورد با بانوان به دلیل نداشتن حجاب به معنای فقهی ادعای کذب است.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه پایسداران انقلاب اسلامی در یادداشتی به موضوع حجاب و عفاف پرداخته و نوشته است؛ادعای برخورد با بانوان به دلیل نداشتن حجاب به معنای فقهی آن ادعای کذبی است.
در این مطلب آمده است:
منظور از حجاب که در حکومت اسلامی الزامی شده به چه معناست؟ در نگاه اول آنچه در ذهن شکل میگیرد همان حجاب فقهی یا بهعبارتی وجه و کفین است.سؤال اینجاست که آیا پس از پیروزی انقلاب اسلامی دقیقاً همان زمانی که مسئله حجاب از سوی امام مطرح شد، این محدوده از حجاب مدنظر بود؟ مسلماً بهترین حجاب، کاملترین آن است، اما آیا جمهوری اسلامی از همان ابتدا هم عزمی برای الزامیکردن چنین حجابی داشته یا تعریف او یک نوع پوشش عرفی عفیفانه است که با مانتو و روسری، با انواع و اقسام آن و رنگها و طرحهای گوناگون هم تأمین میشده و دقیقاً آنجایی برخورد شکل گرفته که ناهنجاری آشکاری مانند بد پوششیها مثل مانتوهای باز و شلوارهای کوتاه، نیمه برهنگیها، کشف سر و پوششهایی که غیرعفیفانه است، دیده شدهاست.