کد خبر: 254140
A

حرف‌های احساسی دختر دهه‌هشتادی در حضور رهبری

فهیمه‌سادات هاشمی‌تبار، مهمان ویژه مراسم امروز در حسینیه امام خمینی(ره) و فرزند شهیدان سید اصغر هاشمی‌تبار و طاهره طاهری، در سخنانی احساسی از آرزوی دیرین پدر و مادر شهیدش برای دیدار رهبری گفت و تأکید کرد که اکنون به نمایندگی از آنان در این مراسم حضور دارد.

حرف‌های احساسی دختر دهه‌هشتادی در حضور رهبری

به گزارش سایت دیده‌بان ایران،در دیدار امروز رهبر انقلاب با زنان و دختران مناطق مختلف کشور، یکی از چهره‌هایی که حضور و سخنانش مورد توجه قرار گرفت، فهیمه‌سادات هاشمی‌تبار، متولد دهه هشتاد، جانباز دفاع مقدس ۱۲روزه و فرزند دو شهید بود؛ دختری که مادرش طاهره طاهری و پدرش سید اصغر هاشمی‌تبار هر دو به شهادت رسیده‌اند و او پس از ۹۰ روز کما، در حالی به هوش آمده که خبر شهادت والدینش را دریافت کرده است.

مجری مراسم هنگام دعوت از او گفت: «خانم فهیمه‌سادات هاشمی‌تبار، جانباز دفاع مقدس، فرزند شهید علی‌اصغر هاشمی‌تبار و شهیده طاهره طاهری، کارشناس صنایع دانشگاه تهران و دانشجوی ارشد مدیریت کسب‌وکار دانشگاه شریف هستند. ایشان پس از ۹۰ روز کما به زندگی برگشتند و متوجه شدند فرزند شهید شده‌اند.»

 

فهیمه‌سادات در سخنان کوتاه خود گفت حضورش در جلسه فقط به نمایندگی از والدین شهیدش است: «پدرم خیلی آرزو داشتند آقا را ببینند؛ واقعاً آرزوی‌شان بود. اما قسمت نشد. امیدوارم آقا اجازه بدهند من حتی برای یک بار ایشان را ببینم و سلام پدر و مادرم را به ایشان برسانم.»

او که با احساسات شدید صحبت می‌کرد، از حاضران خواست برای برآورده شدن این آرزو صلوات بفرستند. مجری نیز با بوسیدن چادر مادر شهیدش گفت: «تو دختر ایران هستی؛ ما همه به تو افتخار می‌کنیم و مدیون پدر و مادر شهیدت هستیم.»

در بخش دیگری از سخنانش، فهیمه‌سادات هاشمی‌تبار به وصیت پدر خود اشاره کرد و گفت:«پدرم تأکید داشتند که درسمان را خیلی خوب بخوانیم. اگر نخوانیم نمی‌توانیم انتقام‌مان را از آمریکا و اسرائیل بگیریم. البته اسرائیل که چیزی نیست، دشمن اصلی آمریکا است.»

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر